George Michael er død, 53 år gammel

«WHAM!» vokalisten har solgt mer enn hundre millioner album, både i gruppe med sin kollega Andrew Ridgeley, men også med stor suksess som solo-artist.

Det er ikke meldt om noe dramatikk rundt dødsfallet, i følge TMZ.com.

Den verdenskjente artisten hadde sin storhetstid med «WHAM!» på 80-tallet, og en mer broket, men også suksessfull tid som verdensstjerne på 90-tallet.

london 0046

Roberto Trombetta via Compfight

George Michael passed away at his home in England at the age of 53

TMZ.com

Det er ingen hemmelighet at George Michael slet med alkohol og narkotika misbruk i denne perioden, og da han ble arrestert for å ha antastet en mann på et pissoar i Los Angeles i 1998, valgte han å stå fram som homofil.

 

George Michael satte spor i mangt et ungdomshjerte, sikkert hos både gutter og jenter på 80-tallet. Han kom som et friskt pust inn i de tusen hjem, med musikkvideoer fra satellittkanalen SKY-music, og senere med MTV-music.

Playboyen med fløyelsstemmen var mer populær enn noen gang, men slet med problemer av privat karakter. Alkoholen og pillemisbruket var en viktig del av Michaels liv. Han sovnet inn 1. juledag med sine nærmeste rundt seg.

George Michael kan trygt kalles en av de aller største pop-ikonene i vår tid. En av de aller største hittene superstjernen er kjent for, er julelåten mange spiller i disse tider, nemlig «Last Christmas.»

George Michael skulle altså forlate scenen samme år som andre store artister vi vil savne – langt inn i evigheten. Prince, David Bowie og Leonard Cohen, blant en lang rekke andre kjente navn og celebriteter. Se resten av listen her, om du ble nysgjerrig.

Noen dødsårsak for George Michael er foreløpig ikke offentlig kjent. Vi lyser fred over artistens minne og sender vår dypeste medfølelse til Mr. Michaels nærmeste familie og venner over hele kloden.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.