Nå spisser det seg til i IDOL-sirkuset. Kun 40 deltagere igjen, snittalderen har aldri vært lavere. Nå er det DU som avgjør hvem av de siste som til slutt vinner. Semifinalene kommer løpende på perler som en snor. Har du en favoritt, vet du hva du har å gjøre. 

Dommerne har gjort jobben sin. De har plukket ut fantastiske deltagere for oss TV-seere, som vi skal stemme fram til en finale.

En gullkantet platekontrakt og tidens mulighet til å kunne leve av musikk og sin egen stemme – ligger å venter på vinneren.

Allerede onsdag 2. mars skal disse åtte deltagerne i aksjon, men kun to går til finalen, så nå gjelder det mer enn noen gang tidligere. Du bør stemme, om én av disse er din favoritt.

Her ryker altså 6 av 8. Og til slutt står man igjen med 10 deltagere, disse danner finalen for IDOL. Men kjenner vi dommerne rett, har de wildcard til 2 deltagere til, som blir hentet inn igjen – slik at finalegruppa danner 12 deltagere til slutt.

  • Marius Samuelsen (17)
  • Amalie Leirvik (16)
  • Kjerstin Guddal Jansson (17)
  • Kristian Varmo Andersen (19)
  • Erika Norwich (16)
  • Julie Stokke (17)
  • Kim Wigard Johansen (27)
  • Ida Røsler Gullhaug (16)

Her er de 40 som gjør utgangspunktet i de deltagere som får muligheten til å synge om en finaleplass i semifinalen.

images-5 De 40 gjenværende som raskt skal bli til 12 finalister Foto: TV2 Underholdning

Norges største og viktigste sangkonkurranse har aldri vært mer spennende, og kanskje kan vi få tidenes yngste vinner av IDOL. En kuriositet til vi ønsker å opplyse om, som du kanskje ikke visste. Så langt har aldri en vinner av IDOL kommet fra Oslo. Men årets sesong har hele 11 deltagere av de siste 40, fra hovedstaden.

Mulig Oslos befolkning har for mange gode tilbud, slik at TV2 og IDOL blir sekundært og overlatt til seg selv? Burde ikke antall Oslo-deltagere vekk folks interesse i «tigerstaden»? Selvsagt burde det det.

Vi har tatt oss friheten til å velge blant et imponerende antall fantastiske artister. For det er det de er mange av dem. Allerede artister.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GN643hTGhDk

Kanskje kan innbyggerne i Norges største by, kjenne sine besøkelsestid og stemme fram et bysbarn? I så fall på høy tid.

Som stor tilhenger av konseptet og underholdningsprogrammet IDOL, tillater vi oss å velge ut de 12 vi tror går videre til finalen, og til slutt vil vi peke ut hvem som vi tror vinner hele sirkuset og blir Norges nye superstjerne.

Fra første gruppe, som sendes onsdag 2. mars og som danner duoen som går videre, tipper vi Julie Stokke ( som du kan se og høre i videoen over), og Kristian Varmo Andersen.

Fra andre gruppe, som skal i live-sending fredag 4. mars, velger vi ut duoen Sigmund Leedal og Marta Elise Børhaugen Klungsøyr, fra nå kalt bare Marta Elise.

Fra tredje gruppe, som skal på skjermen fredag 11. mars, velger vi ut Norah Benatia og Alexandra Rotan som klare favoritter her. Men da må deres tilhengere og fans, hjelpe oss med å stemme, masse.

Har du funnet din IDOL-favoritt? I så fall, del det gjerne med oss i kommentarfeltet.

Fra fjerde gruppe, som du kan se på TV2 fredag 18. mars velger vi ut duoen Eirik Næss og unge, men akk så lovende Ingeborg Fosse.

https://www.youtube.com/watch?v=VqmZ9GGISj4

Fra femte gruppe, som skal i live-sending fredag 1. april velger vi ut Stian Ehi og Tessa Klokkerud Odden.

Vi synes det er vanskelig å plukke ut to som får Wildcard, men havnet til slutt på Even Sævik og August Dahl, til tross for at han er fra Oslo …

Vargas12.com fant ikke plass til verken Ingeborg Ekrene, Håkon Kongshaug, Victoria Karlskås Andersen eller Ola Reistad som fortjener en finaleplass, på en god dag. Det kan selvsagt DU være med på å gjøre noe med.

Kanskje ikke så spennende eller spesielt overraskende, men disse er de som har imponert oss mest, det lille vi har hørt og sett. Mulig er det andre deltagere som skyter ut i full blomst, og som overrasker mer i semifinalene – intet hadde gledet oss mer.

Du har bare tre ting å gjøre i tiden framover, om du har funnet din IDOL-favoritt. Stem, stem og stem!

Vi ønsker alle deltagere masse lykke til.

(De to som står igjen i den store finalen er Tessa Klokkerud Odden og Ingeborg Fosse, med Eirik Næss som en outsider. Vi tar sjansen og velger faktisk to finalister fra Oslo.)

Wake up Oslo!

Del gjerne innlegget med dine venner!

 

Kilde: TV2

Vargas

Tags: finale, IDOL, IDOL 2016, Oslo, semifinale

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Middelhavskost – veien til et sunt liv!

 Overvekt, høyt blodtrykk, usunne kolesterolverdier og insulinresistens er kjente risikofaktorer for mange nordmenn. I middelhavslandene som Spania, Hellas og nord...

Relasjoner – lever du med Peter Pan?

Er du en kvinne som har et ekstra "barn" der kjæresten, partneren eller ektemannen er et av dem? I så...

Lukk