IDOL er snart tilbake på skjermen, TV2 og Norges største sangkonkurranse har en tendens til å samle mange foran skjermen, og med et nytt dommerpanel og ny programleder, vil det utvilsomt fange seernes nysgjerrighet på ny. 

TV2 forventer sterke seertall også denne sesongen, men kan det vært flere skjulte skatter igjen i Norge nå? Definitivt!

Kanskje er det endelig din sjanse til å vise verden hva du kan? I så fall mår du allerede ha meldt deg på, da påmeldingen er stengt. Snart vil du kunne finne deg en en ny favoritt blant alle de mer enn 5000 påmeldte.

images-3 Når man ser hva IDOL har gitt oss siden 2005, er det all grunn til å følge med denne sesongen også. Foto: TV2

Håp og drømmer blir knust for de fleste dessverre, men noen får en drøm oppfylt. En person blir artist med platekontrakt i lomma. Ti deltagere blir med til finalen, hvor de får all mulig profesjonell hjelp. Og får spille inn musikkvideo.

Å delta i IDOL er ingen dans på roser, tvert i mot. Det er helvetes masse arbeide, lite søvn og beskjed om at du ikke er bra nok. Vær forberedt på nedturen, men ikke slutt med å tro på med deg selv av den grunn. Av mer enn 5000 deltagere, er det bare én som kan vinne.

Husk, det kan være deg!

Astrid Smeplass, best kjent som Astrid S. er i ferd med å bli en av få artister som har kommet via IDOL, og som slår gjennom internasjonalt. Verden ser ut til å ligge for den unge trønderens føtter.

Nye dommere er alltid spennende, den eneste som har vært med tidligere er evig unge Gunnar Greve, de tre nye dommerne er Sandeep Singh, Øyvind «Vinni» Sauvik og flotte Ina Wroldsen – programleder er Markus Bailey.

Følg med på Norges største og viktigste sangkonkurranse på TV2, snart.

Kilde: TV2

Vargas

Tags: Astrid S, Gunnar Greve, IDOL 2016, Ina Wroldsen, Markus Bailey, Sandeep Singh, stjerneartist, TV2, Øyvind "Vinni" Sauvik

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
2016 – fra fet til veltrent og perfekt på få uker?

Nyttårsforsettet for mange er å bli et bedre menneske på alle måter. Man skal bare gjøre positive ting, man skal...

MAMMON 2 – det beste av norsk TV-serie?

Norges største avis satte en femmer på terning for "MAMMON 2." Det betyr at det er overraskende bra og severdig...

Lukk