Som de fleste vet, et det selvsagt Manchester United som får portugiserens signatur. Dette er nå bekreftet av SkySports. Kun fem måneder etter å ha blitt jaget fra Chelsea, er «The Special One» tilbake i Premier League.

Fotball-kanalen forteller at 53-åringen forlot sitt hjem i sort dress og kom hjem fra et London-hotell en time senere. Der har den tidligere Chelsea-sjefen møtt Ed Woodward, direktør i Manchester United, hvor han har signert kontrakten som skal være på tre år.

Se og hør bekreftelsen her.

Jose Mourinho has signed his contract to become the new manager of Manchester United.

SkySports

Samme kilde påstår å vite at Mourinho, som er den mestvinnende manager for ulike lag i ulike ligaer, blir presentert på en pressekonferanse på Old Trafford fredag 27. mai. Svenske aviser mener å vite at Zlatan også er på vei til Manchester United, og kan bli Mourinho’s første signering. Enda en kinesisk klubb, skal ha lagt store penger på bordet for å lokke 34-åringen til Asia.

Det er ventet at den nye manageren får mye penger til rådighet for å komponere sitt lag, derfor ligger det i kortene at en rekke spillere forsvinner. Spillere som ikke faller inn under Mourinho’s spillerprofil. Alle spillere av et visst format og størrelse, linkes nå til Premier League og ikke minst Manchester United.

josé mourinho

segnale orario via Compfight

De aller største personlighetene finnes nå i en og samme liga. Det vil smelle BIG-time når gigantene møtes, enten det er Manchester City og Pep Guardiola, Manchester United og Mourinho, Chelsea med Antonio Conte, Arsene Wenger og hans Arsenal, eller Klopp og Liverpool. Man skal selvsagt ikke glemme seriemesterne oppe i Manchester United og Mourinho-feberen.

Leicester har utvilsomt gjort en fantastisk sesong, men de vil også like sikkert få en langt mer krevende andre-sesong etter å ha sjokkert en hel fotballverden. Noen av stjernene forsvinner, nye spillere kommer inn, da blir det også nye utfordringer for Claudio Ranieri.

Skal vi våge oss på et et par råtips, lenge før seriestart‚ blir det følgende: Seriegullet kommende sesong vil stå mellom Chelsea og Manchester City. Selvsagt elsker vi å legge hodet på blokka. Men vi har våre antagelser i behold. Allerede 17. april var vargas12.com ute med å proklamere at både Zlatan og Mourinho skulle til Manchester United i sommer.

Vi tror Mourinho vil lykkes, men tar ikke seriegull før neste sesong, Arsene Wenger har sett sine beste dager for Arsenal, Tottenham blir tøffe og 3. plassen, også neste sesong. Liverpool og Klopp? Ja, makter de Champions League da? Neppe!

Vi gratulerer TV2 med å signere tidenes fotballavtale. ALLE som er interessert i fotball, vil selvsagt se Premier League fra august. Naturligvis. Gratulerer Manchester United, som gjør det mulig for oss å se galskapen på nært hold. Takk.

Les om Louis van Gaal’s fall her.

 

Vargas

Tags: José Mourinho, Manchester United, Old Trafford, SkySports

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommermaten kan gjøre deg fet – her er noen tips!

Vil du bli tykk, overvektig og usunn, er det selvsagt bare å gå sommeren i møte med åpen munn. De...

Abu har drept 173 IS-soldater, foreløpig …

https://www.youtube.com/watch?v=sInofrqKhH4 Abu Tahseen (63) sluttet seg til de lokale folkelige mobiliseringsenheter som frivillig, til å forsvare Irak fra ISIS, den...

Lukk