Kåte ungjenter onanerer mer enn du tror

Selv rørte du ved deg selv lenge før du skjønte hva det var. Kanskje var du ti, eller tolv. Om du er jente eller gutt, den første gangen du onanerte, sitter som limt i minnet som noe hemmelig, vakkert og jævlig deilig. Husker du det?

Selvsagt gjør du det, ditt hemmeligste og første minne om deilig sex.

– De fleste kvinner begynner å onanere når de er tenåringer og bor hjemme hos mamma og pappa. Her er onani noe som bør gå fort,man må lære å gjøre det stille og orgasmen har lyst til å komme raskt. For mange kvinner blir dette hva jeg kaller et dårlig onani / orgasme mønster, fordi de kan bare gå på en vei, og å onanere er alltid det samme. Det er viktig at det er variasjon og ikke for ensformig

Over 10.000 svenske kvinner mellom 18 og 35 år deltok i en undersøkelse utarbeidet av det svenske seksualoplysningsforbund, RFSU, og TV3-programmet «Lustgården», skriver Aftonbladet.se.

AIDS prevention advertisement for gay and bisexual men Wellcome L0054068

Ashley Van Haeften via Compfight 

Undersøkelsen avslører at en tredjedel av kvinnene onanerer minst en gang om uken, og jo yngre pikene er, jo flittigere fingre har de. Men for noen kvinner er det annerledes: De er nysgjerrige, undersøker seg selv,utforsker seg selv,leker med seg selv, og de ​​er virkelig bra på å onanere seg til orgasme på mange forskjellige måter, og vet at de er det selv – og dermed er de også blitt flinkere til å nyte sex.

– Så jeg tror at det ligner på en plikt for kvinner  å onanere, for å lære kroppen sin å kjenne. Imidlertid må man være forsiktig med å alltid gjøre det samme hver eneste gang. Deretter veksle mellom leker og uten slik at du blir vant til å kunne få orgasmer i så mange posisjoner som mulig og med ulike typer leker og bli vant til å få orgasme uten hjelpemidler.

Du kan stimulere klitoris med kraftige vibratorer. Derfor anbefaler Katrine Berling alltid som holder vibrerende pause på en 3 ukers tid, så du får følsomheten tilbake. Ellers kan du ende opp med at du ikke kan komme i det hele tatt, bruk heller så forsiktig som mulig fingrene og tungen.

Orgasmen er for mange en begivenhet man lengter etter om det går for langt mellom hver gang. Det er kjent at menn onanerer ofte, og bruker pornografi fra blader, magasiner og internett for å fremme sin kåthet. Det er en myte at kvinner ikke gjør det. Norske kvinner er blant de mest åpne, selvstendige og ikke minst like kåte som norske menn.

De fleste kvinner er også veldig trygge på sin seksualitet. De vet hva de vil ha.

Noen jakter veldig på å oppnå sprutorgasme. Enten for at de er nysgjerrig på om det er mulig å oppnå det, man har lest om det og hørt snakk om det fra andre. Dessverre så er det ikke alle som greier å få det til.

– Det er normalt og kommer av væske fra kjertler som tømmer seg ut i urinveissystemet under orgasme. Det kan hos noen også inneholde noe urin, men ikke i så store mengder at det er ubehagelig. Hvorfor det er noen jenter/kvinner som får dette og andre ikke; det vet vi ikke så mye om, ifølge Dr. Haakon Aars, lege og sexolog. 

Her er tolv danske piger som forteller om sine vaner om hvordan de greier seg på egen hånd.

– Onani er ikke bare bra for kåthet og glede, men sørger for at kjertlene i kjeden produserer veske og opprettholder ph-verdi og får en sunnere skjede. Onani er med på å gjøre oss mer motstandsdyktige, slik at vi unngår infeksjoner og sopp, sier sexolog Eva Mohn.

Forskjellen mellom unge kvinner og de langt opp i 40-årsalderen er stor. Menn innrømmer det så gjerne at de onanerer, men det har ikke kvinner like lett for å gjøre. Spesielt ikke den voksne, modne kvinnen. Hun onanerer som oftest i all hemmelighet, sier Mohn.

Da er helgens viktigste dagsorden satt for de som ønsker å holde seg frisk.

 

Kilde: «Kåt jente Bergen»

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.