Våren er den tiden mange forfrosne nordmenn ser fram i mot. Er man i tillegg forelsket i denne tiden solen begynner å varme opp vinterblek hud, vil våren bli enda litt bedre. Er du singel, men vil finne en kjæreste, er det faktisk helt opp til deg.

Den første forelskelsen glemmer man aldri, den neste kan allikevel være den viktigste. Har du tid til å vente?

Å våkne ved siden av kjæresten, pakke strandbagen og tilbringe late vårdager, senere sommerdag på svaberg og strand skaper gode minner. Å være frivillig singel er en ting, å være ufrivillig ensom og lengte etter den rette noe helt annet. Du fortjener en å dele disse dager som kommer og går, denne tiden som faktisk er ditt liv. Ikke kast bort bort flere sjanser, grip dem heller. 

For å finne den rette – må du vite hva du vil ha. Senker du kravene til realistiske mål, vil sjansen være større for å lykkes.

– Via en rekke forskjellige nettsider kan du finne den rette for deg. En person som kan bli ditt livs beste venn, elsker og kjæreste i en og samme person. Du er lei av å se alle forelskede par som går rundt og er så jævla forelsket hele tiden. De må på død og liv gå hånd i hånd og se hverandre dypt i øynene, flørte, le, knise og kysse. Det er til å bli kvalm av, ikke sant?

Faktum er, du skulle så gjerne ha vært i samme situasjon selv.

Amor del auténtico

Nando.uy via Compfight

Livets veier er uransakelige og fra du er ganske ung til du er så gammel at du ikke lenger husker hvorfor du ser på det motsatte kjønn, eller det samme kjønn om du er i den gaten, av ren nysgjerrighet. Mang en forfatter, filosof og filmskaper har brukt nettopp kjærligheten som metafor i sine verk. Kjærligheten mellom forelskede mennesker, uansett alder er kanskje den sterkeste og viktigste følelsen livet har å by på.

Du fortjener selvsagt å få oppleve den du også. Og slik gjør du det.

Et bra sted å begynne kan være et eller annet sjekke-nettsted, gjerne et såpass seriøst som fortrinnsvis har ekte profiler med ekte mennesker. Du lager deg din profil, som du bruker nok tid på så du skiller deg ut i mengden. Du legger selvsagt ved bilde(r) av deg selv – gjerne i flere situasjoner, ikke bare selfies.

Mars, april og mai er kanskje den deiligste tiden på året, spesielt i Norge. Vi har de kjente årstidene og med det kommer våren snart til oss. Isen og snøen smelter, sevjen stiger, gresset blir gradvis grønnere, alt spirer og gror og fuglene kommer endelig tilbake for å gjør vår sommer perfekt.

Du som ikke har noen å dele denne fine tiden med bør allerede nå benytte tiden godt. Du fortjener å ha noen å dele livet ditt med, det er helt sikkert en der ute et sted for deg også. Jeg som skriver til deg var en gang i nettopp en slik situasjon, jeg lagde meg en profil på Internett og søkte rett og slett etter en kjæreste.

Er du singel? Da har du ingen å såre, og det er fritt fram for deg å finne en som er ute etter et eventyr, på de samme premissene. De færreste bryr seg døyten om den de møter og er spennende nok, er i et forhold eller ei.

Du vil bli overrasket over hvor fort du kommer i kontakt med kvinner, eller menn, som er nyskjerrig på livet. Og deg, via de riktige kontaktene.

Hva venter du på?

 

Vargas

Tags: ensom, forelsket, forhold, kjæreste, partner, relasjoner, singel, skilt, vår

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VG-lista Top 20 2016 – sett av fredag 24. juni!

Er det en fest, en begivenhet og en konsert du bør få med deg i løpet av sommeren, er det...

Sirkus Breivik i gang igjen

Massemorderen har saksøkt den norske stat for brudd på den europeiske menneskerettkonvensjonen nr 3 (forbud mot tortur) og 8 (Retten...

Lukk