Husker du det første blikket, det første smilet? Husker du det første kysset og den første berøringen?

Den aller første kjærligheten. Den som gjør deg ør, blind og maktesløs, lykkelig og tårevåt på en gang. Du tenker kun på dette ene mennesket som du har forelsket deg så inderlig i. Du håper det skal vare inn i evigheten. Lukten ligger igjen i sengetøyet du ser henne for deg foran speilet. Hun skjærer grimaser når hun sminker seg. Du elsker henne med hud og hår, din umistelige kjæreste. Du elsker henne mer enn livet selv Du vil alltid elske henne. Uansett.

Den aller første kjærligheten. Den som gjør deg uovervinnelig og sterk, ydmyk, kåt og redd på en gang. Du tenker på dette ene mennesket som du har forelsket deg så inderlig i. Selvsagt må det vare for alltid. Du ser ham for deg, han ligger der med ryggen til. Du vil stryke ham, legge deg tett inntil den muskuløse kroppen, men blir liggende å nyte. Du vil ikke vekke ham. Det kribler og sitrer, du kjenner den varme lykkefølelsen. Du elsker ham så inderlig og vil alltid gjøre det. Uansett.

Så skjer det. Det utenkelige.

Perfect moments.

Mister G.C. via Compfight

Dere var den første for hverandre. Alltid for hverandre. Dere la langsiktige planer sammen. Så endret alt seg. På et døgn gikk du fra å være lykkelig til å ville dø av sorg og lengsel. Du gråt, gråt og gråt.

Bruddet, det smertefulle bruddet. Dere hadde planlagt alt til minste detalj, han hadde fridd og du hadde svart ja, alt var så fint. Helt til det smertefulle, sjokkerende og voldsomme bruddet – som snudde opp ned på alt. Som stoppet opp livet. Bruddet som føltes som om sjelen bli revet ut av kroppen.

Du føler fortsatt bare sorg, redsel og usikkerhet.

Du sitter alene og kjenner på savnet. Savnet etter det som skulle bli din for alltid. Du kjenner lukten hennes i pleddet, du tror kanskje du aldri kommer over henne, du er redd og alene og tror du skal dø.

– Han hadde det smilet og de øynene som smeltet hjertet ditt. Du tørker de salte tårene, du vet ikke om han kanskje har funnet en annen. Du savner han så inderlig, du ser han for deg i det du på ny prøver å sovne. Alene og redd.

Dere var så forelsket, og det skulle bli dere for evig. Så kom bruddet. Tungt og vanskelig- en vegg forsvant plutselig i livet. Hvordan kan man takle å ikke få se den viktigste personen i livet ditt?

Eller enda verre, se ditt livs kjærlighet, lykkelig med en annen.

Du får en telefon. Det er hun. «Jeg må komme innom en dag om det passer, jeg skal hente noe også»

«Ja klart, bare kom du.»

Hjertet ditt slo raskere, du ble våt i hendene, redd og nervøs for å se henne, samtidig litt spent og urolig. Hva vil hun egentlig?

Ti minutter senere hørte du henne komme. «Hei, kom inn.»

«Jeg skal bare hente litt klær, går det bra med deg?», spør hun. Du ser på henne, hun ser på deg, hun er vakrere enn noen gang. Hun smiler. Det smilet som du falt så veldig for den første gangen, den gangen dere ble sammen.

«Nei, jeg har det ikke bra.» Tårene triller. «Kom hit, gi meg en klem, jeg trenger det så sårt nå. Hver så snill.» Hun kysser dine salte tårer, du ser på henne og klemmer henne.

Hun er usikker på om hun skal si det nå. Hun synes synd på ham, hun kan se smerten i de tårefylte øynene hans. Du sier det, du kan ikke la være, du elsker ham fortsatt for mye til å tåle å se hans smerte.

«Jeg har det ikke bra jeg heller, jeg elsker deg så inderlig og har savnet deg siden vi gikk fra hverandre.» Hold rundt meg nå, vær så snill, hold meg hardt, min elskede.»

– Noen ganger er ikke et brudd den riktige utveien til alle problemer, tenk over hva du har, ikke hva du kan få. Gjør det du kan for at din kjæreste trives sammen med deg. En gammel og kjedelig floskel sier at man ikke skal ta hverandre for gitt.

Et vellykket forhold er en hard jobb. Se på det som en investering inn i framtiden, elsk hverandre hver eneste dag, gi komplimenter, vær raus og klok. Ikke start en krangel om bagateller.

Si de viktige ordene, men sørg for at du mener det hver eneste gang. Si, Jeg elsker deg!

Noen velger å leve alene, andre trenger en partner, en elsker og kjæreste i en og samme person. En som er der. Uansett.

Ta vare på din elskede skatt, før det er for sent …

 

Vargas

Tags: bruddet, ektefelle, forelsket, kjæreste, kjærlighetens styrke, kåt, redd, relasjoner, sjalusi

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Diego Simeone – går til gamleklubben!

En av verdens mest karismatiske trenere, tapte for Real Madrid for andre gang på to år med sitt Atlético Madrid....

Kjendis-Farmen, pornostjerne og fotomodell blant deltakerne!

Endelig er det avgjort hvem som får lov til å delta på kjendis-farmen. Den aller første sesongen av "Kampen for...

Lukk