Kjøper du sex?

Du vet sikkert at det er ulovlig? Du kan risikere bot og fengsel om du blir tatt og dømt for å kjøpe seksuelle tjenester. Selvsagt vet du det, men hva gjør man når nøden tvinger seg på? Nærhet og kroppskontakt er en ting; et realt knull noe helt annet.

Du vet selvsagt at det er tillatt å selge sex? Hva er poenget? Man har en vare, man kan selge, men kan ikke ha noen kunder som er villig til å bruke penger. Dårlig butikk.

idyll.jpg

mazurka feverCreative Commons License

enki22 via Compfight

Om du tror det kun er kvinner som selger sex og mannen som betaler for de ulovlige tjenestene, tar du feil. Mannlige og kvinnelige studenter f.eks, selger sex i de aller største byene i landet – over en lav sko. Kundene er kvinner og menn i nesten alle aldre.

Så lenge det finnes mennesker på kloden, vil det være et marked for seksuelle tjenester – verdens eldste yrke vil bestå. Uavhengig av en tåpelig lov ingen skjønner noe av. Det er som kjent ulovlig å drepe, men det skjer hver eneste dag. Heldigvis er det en lo om forbyr drap.

Andre lover er det vanskeligere å forstå verdien av. Hvem er det som beskyttes i sexkjøpsloven? Selgeren? Som åpenbart ønsker å tjene penger, med mindre noen tvinges til det. Vi vet det skjer også i Norge, men da er det vel halliken som må fjernes og ikke kvinnene? Kjøperen, kan risikere bot og fengsel og en tom lommebok. Og tunge baller.

Sex selges i Norge. I hver eneste tettsted, bygd og by. Noen må være kundene. Kjøper du sex? Selvsagt skal man ikke oppfordre til lovbrudd, men hva er poenget med en lov svært få ønsker å ha?

Loven er slett ikke lett å forstå seg på. Den er ikke lojal og logisk. Om du som kvinne vil selge sex, så er det ikke du som selger som blir straffet, men jeg som kjøper. Hva er logikken i det?

Les mer om den omstridte sexkjøpsloven her.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.