Liker du å lese bøker? Her er et godt tips! Her kan du nemlig bestille deg en signert utgave av en krimroman fra en debutant fra Fredrikstad, Øyvind Teige. Boka heter “Mildred“, og anbefales på det sterkeste!

Ønsker du å lese om Mildreds liv, i Italia, på Tingvoll, og om reise med bestevenninnen Anna? Da bør du gjøre som svært mange andre. Bestill ditt eget eksemplar, du får den i posten om noen dager.

150 kroner + frakt, for en fersk roman, 318 sider drama, spenning fra første side. Når du har lest denne romanen, vil du begynne på nytt. Fordi du blir så fenget og fengslet av alle de viktige menneskene rundt 18-åringen fra Nordmøre.

Om du ikke liker å lese, eller ikke kan fordra krim som genre, så kjenner du sikkert den som ikke kan vente på å få nettopp bøker i gave. Kjøp en krimroman, og du vil glede leser glade venner.

Mildred” er ute på Kolofon forlag, den første i trilogien om jenta med den voldsomme formuen.

Vil du vite hva som skjer med den helt spesielle jenta, bør du få med deg begynnelsen.

Liker du å lese bøker? Her er et godt tips!

Liker du å lese bøker? Her er et godt tips!

Slik bestiller du:

  • Skriv en kommentar i kommentarfeltet, så tar forfatter Øyvind Teige kontakt med deg direkte.
  • Send en e-post til: vargas12.com@gmail.com, og skriv navn, adresse, ønsket betalingsmåte og antall romaner
  • Bruk nettsidene Mildred.no, Kolofon.no eller send inn din bestilling på Haugenbok.no eller ARK.no
  • Bor du i Norge, sender vi selvsagt krimromanen “Mildred” hjem til deg, uten kostnad
  • Selvsagt kan du betale med VIPPS!

Her er mer info:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt. Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Fra krimromanen “Mildred

En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet. Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

Bestill din favoritt-krim i dag!

Øyvind Teige

Vargas

Pin It on Pinterest