Manchester City bekrefter ny manager!

Og det er som vi har allerede skrevet om tidligere. Selveste Pep Guardiola tar over i sommer etter Manuel Pellegrini. Premier League mistet en profil i José Mourinho, men får utvilsomt en ny med Pep.

Sorry, there are no polls available at the moment.

I en pressemelding fra Manchester City står det følgende:

“Manchester City can confirm that in recent weeks it has commented and finalised contractual negotiations with Pep Guardiola to become MCFC Head coach for the 16/17 EPL season onwards.»

 

20130723_FCB-Team-Pres_0445

Peter P. via Compfight

Spanjolen som har hatt en eventyrlig karriere med suksess for Barcelona og senere Bayern München har skrevet en treårskontrakt med Manchester City. Så kan man diskutere hva dette gjør med spillerne. Når de nå vet at det kommer inn en ny og kanskje enda mer krevende trener, hvordan vil det påvirke innsatsen?

Vil de legge ned all innsats og fokusere alt på neste sesong, eller vil de spille bedre enn noen gang for å være sikker på å være en del av framtidens Manchester City.

Pep Guardiola er utvilsomt en av de heteste trenerne i verden, som har kunnet velge og vrake i nye utfordringer på nye kontinent når det måtte passe han best. De styrtrike eierne på Etihad Stadium har ubegrenset med midler, og med en av de beste trenerne på plass, kan Manchester City være det laget som leder an – helt i toppen av europeisk fotball i årene som kommer.

Om det er noen garanti for suksess, at man har på plass den aller beste treneren, og har ubegrenset med penger? Selvsagt ikke. Og det er nettopp derfor mange elsker verdens største idrett. Følg «Deadline Day» på TV2Sport 1. februar fra kl 19:00

Les mer om overgangen her.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.