Plutselig har Manchester United snudd på flisa og vunnet tre kamper på rad. Lous van Gaal har fått verdens oppmerksomhet for å kastet seg ned på sidelinjen i seieren mot Arsenal, hjemme på Old Trafford.

Hvorfor det plutselig har snudd, er det vanskelig å sette fingeren på, men en av årsakene er utvilsomt Marcus Rahford (18). Unggutten gjorde like godt to mål i sin debutkamp og delte fotballfansens interesse med sjefen etter kampen.

Nederlenderen beklaget sin oppførsel, men alt: les, de dårlige resultatene ser ut til å være glemt. Seieren over Arsenal var åpenbart det som skulle til, både for fans, presse og styret. Skjønt hva som skjer i sommer vites ikke.

Det er ikke mer enn ti kamper igjen av Premier League, og med van Gaals gjenvunnende suksess, kan vel Manchester United med litt hell, jobbe seg tilbake i diskusjonen om den viktige fjerdeplassen. Da bør du kjenne din besøkelsestid å bestille billetter i god før de neste, meget spennende kampene på “Theatre of Dreams”.

The Theatre of Dreams

Shutter Fotos via Compfight

Hos nettportalen Fotballbilletter.org, finner du gunstige priser på dine favorittkamper, tilrettelagt for deg og ditt følge.

På ett og samme nettsted, finner du alt du trenger, for dine premisser. Fordelen er større enn mange tror. Her har fagfolk på området komfort, reise, fotball og gunstig økonomi gjort en komplisert jobb slik at du slipper. De har funnet den beste leverandøren, til best mulig pris for deg.

Om unge knallgode Rashford banker inn nye fantastiske scoringer hjemme mot Everton søndag 10. april, eller borte mot Tottenham, som sloss om ligagullet – på “White Hart Line” lørdagen etter, kan du være vitne til. Alt du behøver å gjøre er å bestille dine billetter til Manchester United sine kamper i tide.

Som du sikkert har oppdaget, har TV2 valgt å skru prisene i været for sine overføringer av verdens mest populære klubbfotball-liga, Premier League. Nå koster det nær 500 kroner per måned å se Tippeligaen, og toppfotball fra England. Du kan dessverre ikke velge den ene eller den andre, men begge.

Derfor er det enda flere gode grunner til å se kampene der de faktisk spilles. På grønt gress, på balløya.

Manchester United vinner ikke Premier League denne sesongen. Men allerede i august starter en helt ny sesong. Da kan en helt annen manager være på plass, med en helt annen stall fotballspillere. Eller, så har Louis van Gaal maktet, mot alle odds, å gjøre seg populær nok til å få sitte kontraktstiden ut.

Akkurat når det gjelder Premier League, er det absolutt ingenting som overrasker lenger. Kanskje nettopp derfor er det den hoteste ligaen i verden for øyeblikk.

God Tur!

 

Vargas

Pin It on Pinterest