Da er det klart. Nettopp slik vi fortalte 17. april i år. José Mourinho tar over etter Louis van Gaal, til tross for suksess i FA-Cupen mot Crystal Palace. Den meriterte hollenderen måtte til slutt innse å ikke ha lykkes på Old Trafford.

[poll id=»27″]

Nå satser heller en av verdens mest kjente og mest populære klubber i verden på enda en gammel veteran og suksesstrener. «The Only One» har fortalt nære venner om at han skulle tilbake i arbeide i sommer. Portugiseren er god venn av Sir Alex Ferguson og det er all grunn til å tro at mang en Manchester United fans jubler enda litt ekstra på pub i kveld, når denne nyheten kommer ut.

Nå er det endelig bekreftet.

Det er ventet at Louis van Gaal, som har trent de aller største klubbene i Europa i tillegg til Nederland – blir pensjonist framfor å ta over en ny klubb. Man skal heller ikke se bort i fra at han visste at han måtte gå på grunn av manglende sportslige resultater. Forståelig nok for mange.

Har du lest:

/2016/manchester-united-holder-na-louis/

José Mourinho shows the way to go, Chelsea FC 2015 

Automatic 4 the People via Compfight

Om José Mourinho blir skremt av å lede et lag som kun skal spille Europa League, kommer sikkert an på to sjekker. En til seg selv og en til å forsterke spillerstallen. Det er uansett duket for tidenes “opprydning” i en og samme klubb i sommer. Hoder vil rulle.

José Mourinho, Chelseas største suksess-trener gjennom tidene, en levende legende som alltid har hatt suksess. Fikk dog fyken i klubben i sitt hjerte etter kun 17 kamper forrige sesong. Etter å ha vunnet på imponerende vis året før. Han får ufattelige 140 millioner kroner per sesong som manager for Manchester United.

Hvis Mourinho får det som han vil, for det gjør han jo ofte; vil også Zlatan, hans tidligere elev fra tiden i Inter, følge med til Manchester. De to har ikke alltid vært bestevenner, men hva gjør man ikke for jævlig mye penger, heder, ære og nye trofeer?

Brått ble Premier League verdt mange flere seere og enorme millioner med pund. José Mourinho er en gudegave til fotballen, men også til britiske medier som elsker den kontroversielle portugiseren.

Om 53-åringen får suksess avgjøres på sommerens overgangsvindu. Se ikke bort fra at det er mang et kjent ansikt som måtte forlate Old Trafford på bakgrunn av Mourinhos ankomst. Han vil få åpent sjekkhefte, hente sine egne favoritter, sikkert også noen fra Chelsea, men også fra den spanske og kanskje tyske ligaen.

Aksjekursen til den falmede storheten vil gå i taket så snart børsene åpner og det skinner så smått et skarpt lys i det fjerne over ærverdige Old Trafford. Enten starter en ny æra, eller så flopper det kanskje på ny? Noe midt i mellom – der «The Spesial One» vil trenge tid til å bygge sitt egenkomponerte lag, er mest sannsynlig.

Sett i bakgrunn av foregående sesong, er alt mulig i Premier League. Verdens deiligste fotball-liga.

Ser du eksempelvis for deg erkerivalene Mourinho mot Guardiola i neste Manchester-derby? Er det rart Premier League er populært?

Velkommen tilbake José! Velkommen Pep Guardiola, velkommen Antonio Conte! Leicester skal få kjørt seg.

Tror du Mourinho er et riktig valg for Manchester United?

Kilde: Thetelegraph.co.uk

Vargas

Tags: José Mourinho, Louis Van Gaal, Manchester United

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skråblikk på Premier League, mens vi venter på neste sesong!

For alle som elsker underholdende og god fotball er det veldig lenge å vente til den engelske ruller igjen. Heldigvis...

Opptatt av kropp? Slik finner du din BMI

Verdens helseorganisasjon WHO, er opptatt av folks ve og vel over hele kloden. Noen land i verden sliter med hungersnød,...

Lukk