Norges mest sexy blogger, Lotte Cornelia Ninja Fagerheim – vant soleklart i TINES bildekonkurranse, men melk-giganten nekter å legge ut halvnakne bilder på melkekartongene for 2017, enda ingen var i nærheten av å få så mange stemmer som toppbloggeren.

Via bloggen sin, en av Norges mest leste via Fitfager.no, har Lotte lagt ut tre bilder som folk flest har stemt fram. TINE på sin side, bryr seg døyten i bildene og vil aldri å komme til trykke bildene som de mener er pornografiske framstilt. Og hører hjemme i de tvilsomme hyllene på bensinstasjonen.

I siste innlegg på den meget populære bloggen, legger Lotte fram sitt syn på saken. Hun synes det er latterlig at hun ikke får reklamere for sin kropp, når TINE-melk en rekke ganger har spilt på kropp i sine reklamevideoer på TV. Dobbeltmoralen henger som rømmegrøt i kontorene hos melk-giganten. Skammelig og flaut at de ikke holder det de lover i konkurransereglene.

skjermbilde_2016_05_01_kl-1765862-11-1462100079212 Foto: Copyright: fitfager.no 

Unnskyldningen til TINE’s konsernsjef henger åpenbart ikke på greip. Starter de en konkurranse der man søker etter melke-relaterte bilder, bør man selvsagt la vinneren få premien.

Flest likes er altså ikke synonymt med å vinne i følge TINE. i følge regelverket, som nå plutselig er endret; er det en egen uavhengig jury som skal velge ut vinnerbildene som er kommet inn via sosiale medier.

Nå har jeg sendt mail til Tine som dere kan se nederst i innlegget. Det er tydeligvis helt greit for Tine med en veltrent halvnaken mann eller «nakenmann» som de sikkert vil kalle det, men ikke en lettkledd «nakenblogger» av kvinnelig kjønn. Aner jeg en smule kvinnediskriminering? 

Lotte Ninja Cornelia Fagerheim

Ok at bildene er av utfordrende art, men er man med på leken, bør man tåle steken.

Se videoen av VGTV’s intervju med toppblggeren her!

Hva synes du, bør ikke bildene av bloggeren være på melkekartongen, når hun vant konkurransen på ærlig vis?

Vargas

Tags: Fitfager.no, konkurranse, melk, nakenblogger, TINE

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Engelsk fotball – klassespillere som kommer gratis

Sesongen i engelsk fotball går ubønnhørlig mot slutten. En uvirkelig sesong med overraskelser på rekke og rad. Og som endte...

Game of Thrones – hva kan erstatte tidenes beste?

Sesong 6 vil gå sin seiersgang, med alle sine overraskelser, slik vi gjennom de fem første sesongene har blitt kjent...

Lukk