Nå er det absolutt håp i hengende snøre for alle kvinner med former. Til og med “Top Model” som er kjent for sine tynne modeller, er villig til å snu trenden. Plus Size modeller til “Top Model” – søknadsskjema her!

Whitney Lee Thompson Forrester (28), Plus Size modellen fra Florida i USA, har fått det som hun ville. 

Flotte Whitney er som kjent vinneren av “Americas next Top Model 2013”, og har siden jobbet for at modellen i denne konkurransen skal ha mer former enn de har hatt fram til nå. Nå søker den norske utgaven av det velkjente amerikanske konseptet etter nye modeller. Og større modeller.

En ny sesong er på trappene og har du former og vet å vise at du er stolt av deg selv – meld deg på nå.

Discovery Norge starter castingen til en ny sesong av suksessformatet Top Model. I tråd med endringer i motebildet, trenger ikke modellspirene i årets sesong være syltynne. Heldigvis og endelig.

FEM skal gjøre en ny sesong av “Top Model”, der de tradisjonelle modell-kravene til høyde og midjemål forkastes. I år er vi på jakt etter de modellspirene som ikke får plass i «size zero»: Vi ser først og fremst etter karisma, utstråling og personlighet – og selvsagt potensialet til å se helt fantastisk ut på bilder.

Vi samarbeider med modellbyrået MILK som har sitt hovedkvarter i London, og vinneren får en ettårskontrakt med byrået. Plus Size modeller til “Top Model” – søknadsskjema her!

Søkerkriteriene er at du må være fylt 18 år. Og du må sette av 25. mai til 20. juli 2016, for du skal oppholde deg i vakre Lisboa i Portugal i lang tid, for det er her innspilling av programmet og konkurransen skal foregå.

Frodig og godt trent

Ingenting er bedre enn at fokuset og kroppspresset endres for unge jenter og kvinner. Trenden i at man ikke skal være så fryktelig tynn, men heller frodig og godt trent ser ut til å være mer populær, nå enn før.

Ungen jenter og gutter velger å bruke tid på trening og kosthold framfor å veie seg ofte og spise seg syke for ikke å bli mobbet i gjengen. Heldigvis har de frodige kjendisene fått trenden til å snu. Adele, Beyoncé, Whitney Thompson og Kim Kardashian er alle flotte og sexy kvinner med former og gode holdninger, hva kropp angår.

De unge jentene vi har snakket med på treningssenter i Norge, vil heller trene rumpe og lår, enn å ha fokus på redusert vekt.

Er du Norges neste “Top Model” bør du ha former, og heller være nær den noe utvannede klisje-betegnelsen “Plus size”.

Her er søknadsskjema!

Kilde: FEM.no

Vargas

Pin It on Pinterest