EM i Frankrike, som svært mange hadde store forventninger til endte med et gjesp og trofeet endte opp i Portugal. Nå setter vi fokuset på England, ikke landslaget, som knapt fortjener å bli nevnt noe sted, men Premier League, spillersalg- og kjøp. Det er nøyaktig én måned igjen til seriestart. 

N’Golo Kante (25) kostet Leicester skarve £5,6 millioner da Ranieri hentet den lille midtbane-eleganten før eventyrsesongen som endte med seriegull. Alt ble gjort for å beholde den franske spilleren, men Antonio Conte’s åpne sjekkhefte fristet mest. £29 millioner er lagt på bordet og ryktene om at Nemanja Matic’s gjenforening med gamlesjefen Mourinho, skyter ny fart.

Paul Pogba (23), ofte linket til de aller fleste storklubbene i verden gjennom en rekke overgangsvindu, skal nå ha kommet til enighet med Manchester United. Igjen får José Mourinho viljen sin i overgangsvinduet

Wolves, det neste topplaget i Premier League?

LCFC lift the Premier League TrophyCreative Commons License

Peter Woodentop via Compfight

8733908841_099b2f1c93.jpg

N’Golo Kante var ikke overraskende på årets lag i Premier League forrige sesong. En rekke klubber blant annet Real Madrid og en kinesisk klubb hadde også meldt sin interesse Leicester-spilleren, som nå får Stamford Bridge som sin nye hjemmebane.

Nå ryktes det store navn til og fra de aller beste og nest beste lagene i Premier League og har gjort det siden mai. Forskjellen på da og nå er at klubbene faktisk signerer store og mindre store navn – over en lav sko. Skal man henge med i toppen av verdens gjeveste liga, krever det en solid spillerstall med en neve spillere enda litt bedre enn forrige sesong.

Forskjellen er stor hos flere lag fordi flere av de antatt beste har byttet manager. José Mourinho tar over for Louis van Gaal i Manchester United, Antonio Conte tar over for Gus Hiddink som hadde jobben som manager for Chelsea, ut sesongen, etter at nevne Mourinho fikk fyken.

Også hos Manchester City er det ny sjef. Her er selveste Pep Guardiola på plass, så langt favoritter til å hente hjem seriegullet, riktignok en måned før en ball er sparket. Spanjolen tok over for chileneren, Manuel Pellegrini.

Paul Pogba (23), ofte linket til de aller fleste storklubbene i verden gjennom en rekke overgangsvindu, skal nå ha kommet til enighet med Manchester United. Igjen får José Mourinho viljen sin i overgangsvinduet. Da bør ikke spillermaterialet være kilde til årsak for manglende resultater, om det går til helvete, to sesonger på rad.

Både franske Le Monde og spanske Marca bekrefter enighet mellom Juventus og Manchester United, om Paul Pogba. Det er forventet at overgangen for den franske midtbanespilleren vil sette overgangsrekord og være opp mot 1 milliard kroner. Dermed skal José Mouinho være ferdig med handelen før sesongstart. Ingen vil bli overrasket om portugiseren henter flere enn de fire han selv har proklamert som sine eneste forsterkninger.

Fra før har den tidligere Chelsea-manageren hentet tre spillere. Zlatan, Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan. De to sistnevnte har samme agent, nemlig Mino Raiola, som også er Paul Pogba’s agent.

Spillere som etter all sannsynlighet forsvinner fra Old Trafford før overgangsvinduet stenger, og som må bort om Manchester United skal makte å hente en spiller verdt 1 milliard kroner er som følger:  Juan Mata, Marouane Fellaini, Daley Blind, Marcos Rojo, Morgan Schneiderlin og nygifte Bastian Schweinsteiger.

Mario Balotelli, en gang en fantastisk fotballspiller, har fått beskjed om å finne seg et annet sted å tjene penger. I følge Jürgen Klopp på Anfield, har italieneren ingen framtid i Liverpool.

Vargas12.com følger Premier League-overgangsvinduet for deg.

Husk seriestart fredag 12. august!

 

Kilde: Marca.com

Vargas

Tags: Chelsea, José Mourinho, Juventus, Leicester, Manchester United, Mario Balotelli, N'Golo Kante, Paul Pogba, Pep Guardiola, Pogba, Wolves

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerferien er starten på slutten – for mange forhold

Sommerferien blir ofte brukt til alt annet enn hygge, avslapning og kos. For noen par, ja stadig flere i følge...

Politikerforakten øker – 5 år etter er lite gjort etter 22. juli

Den blåblå regjeringen har sviktet ofrene og de etterlatte etter 22. juli 2011. Statsminister Erna Solberg har fomlet og ikke...

Lukk