Dessverre er det nok engang bevist, via VGs undersøkelse, at norske restauranter, ikke er det spor bedre enn andre. Mona Lisa i Oslo, garantert ikke den eneste som selger billig-oppdretts fisk, til prisen av sjøtunge, som er noe av det ypperste man kan få fra havet.

Hvordan kan man svindle ærlige og sultne kunder på den måten, og i tillegg påstå at det ikke skjer?

Det er ren og skjær svindel, opplever du dette og oppdager lureriet, bør du selvsagt forlange pengene tilbake. Dessverre er det ikke lett å se eller smake forskjell på den forskjellige fisken, men pangasius, en asiatisk dritt-fisk, koster altså flere hundre kroner per porsjon. I stedet for å få en fantastisk kvalitetsfisk, og dette merker de fleste forskjell på.

Saturday Ritual

Caribb via Compfight

Oppskrift på Pasta ala Eivind Hellstrøm, Bolognese blir aldri den samme igjen!

Flere seriøse kokker har uttalt sin misnøye med uærlige kjeltringer som ødelegger for fagfolk i en heller luguber bransje. Færre vil bruke norske restauranter, på grunn av slike avsløringer. Er det ikke dyrt nok fra før, om man ikke skal bli lurt i tillegg?

Restauratører, kelnere og kokker er forpliktet til å være ærlig når en kunde bestiller mat fra en meny. Det skulle være bare mangle. Uansett hva innehaver eller sjef måtte formane og forlange. Å lyve om mat og drikke som serveres er jo ren svindel og bør straffes deretter.

Hva skjer med en bransje som får et slikt rykte på sikt? Ølet er utvannet og det du tror er indrefilet av okse er sjøldauet hun eller dets like? Se på de aller beste restaurantene i Norge og Sverige til sammenligning. De er smekkfulle, hele uka gjennom, tror du noen der tør selge dritt?

Konkurransen er knallhard, senkes kvaliteten på det som fra kjøkkenet og i glassene, går gjestene til en konkurrent som tar dem på alvor. Mona Lisa bør stenges på dagen, og eieren, Navaz Virani, bør anmeldes for å svindle sine gjester. Bare på den måten får man bukt med en tiltagende holdning.

Så lenge det står fisk på menyen, og det serveres fisk, så er det ok? Slett ikke! Styr unna Mona Lisa i Oslo du også! Del, del, del!

Heldigvis finnes det dyktige og seriøse aktører i restaurant-bransjen i Oslo også. 

 

Kilde: VG.no

Vargas

Tags: fisk, kelner, kjøtt, kokk, Mona Lisa, Navaz Virani, Oslo, restaurant, svindel

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Prince er død!

The artist known as Prince has died ... TMZ has learned. He was 57.  Artisten Prince, ble 57 år gammel. Også nyhetskanalen...

Sexy rumpe? Ja hvis du bruker Brazfit så …

Om du er tynn eller tykk, smal eller bred, høy eller liten – hvordan du føler deg betyr aller mest....

Lukk