Samsung i trøbbel – Burning Love

Samsung har gjennom flere år hatt en eventyrlig suksess for sine Android-smarttelefon produksjon. Helt fram til nå. Samsung Galaxy Note 7 skulle vært milliardkonsernets flaggskip denne høsten. Dessverre har det meste gått galt. 

Så galt at man fikk beskjed før man bordet fly på flyplasser i USA, om ikke å slå på telefonen, om man var i eierskap av en Samsung Note 7. For å unngå risiko for brann ombord. Nå har også Samsung kommet med en oppfordring til alle forbrukere – verden over, slå av telefonene. Og slå den aldri på igjen. Batteriet kan ta fyr. Og det er vanskelig å f slukket igjen. Flammene smelter telefonen, skulle dette skje. Er du smart, få refundert kjøpet, om du har livet kjært. Det er direkte livsfarlig å bruke en slik telefon som kan ha defekt batteri.

For hadde alt virket som det skulle på denne smarttelefonen, ville den ha vært på linje med det aller beste som kunne kjøpes for penger.

galaxy-note7_highlights_kv_l

Samsung har konkurrert direkte mot Apple og iPhone på smarttelefon-markedet, verden over i mange år. Derfor er det alvorlig nok at hendelser med Samsung-telefoner som tar fyr, skjer over alt. Også i Kina, Skandinavia, USA og Sør Korea. Nettopp her de største kundegruppene befinner seg. Der konkurransen er knalltøff, gigantene Samsung og Apple i mellom.

Kostnadene for katastrofen kan komme opp mot astronomiske $30 milliarder, og det kan være starten på slutten for Samsung, slik selskapet drives i dag. Samsung har vært et av de aller mest anerkjente merkevarer i verden lenge, på lik linje med Walt Disney, Lego, Nike og Google. Nå er dette navnet svertet for en tid.

Samsung har ikke offentliggjort andre innrømmelser. Foreløpig er det kun Galaxy Note 7, som trekkes tilbake fra verdensmarkedet. Noe som har fått brukere i sosiale medier til å gå amok. Samsung får gjennomgå både med video, bilder og tekst. Ment som fleip og moro, men skader åpenbart selskapets renomme. Spesielt på kort sikt.

Lader du mobiltelefonen eller smarttelefonen om natta? Vel, da kan du oppleve samme dramatikk som brukere av Samsung Galaxy Note 7. Også iPhone telefoner har tatt fyr under ladning. Unngå ladning mens du sover, for dine egen sikkerhet. Samsung lover å refundere hele beløp, når du leverer tilbake din Galaxy Note 7. Det skulle i grunnen bare mangle.

 

Kilde: Dailymail.com

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.