Share Your Blogposts To The World – på Facebook

Via FACEBOOK, kan din blogg bli så stor som helst. Du kan bli den største, med noe godt innhold og bra bilder, vil Facebook hjelpe deg som skriver, opp og fram. Mot toppen. 

Det er nettopp på FB de aller fleste toppbloggerne får de fleste klikkene, besøkene og leserne på sine respektive blogginnlegg. Hadde du fjernet Facebook som arnested for bloggerne, ville topplistene sett helt annerledes ut.

Share Your Blogposts To The World

img_1779

 

Siden du er så smart å leser våre innlegg – har du nå muligheten til å bli en av de aller første medlemmene på vår nye bloggportal, på Facebook. Den heter, i heksegryten, maurtuen og virrvarret av blogg-nettsider: Share Your Blogposts To The World, logg deg inn på Facebook, og bli medlem, så sørger vi for at også ditt innlegg blir delt for bloggosfæren.

Det er som kjent der det skjer, i bloggosfæren, i cyberspace og på Facebook.

Men det er en viktig beskjed; husk å oppføre deg som folk. Ellers må vi slette innleggene dine, og det er som kjent dårlig butikk. Foreløpig har vi valgt å legge gruppen ut som en «Closed group» så får vi heller se hva medlemmene ønsker etter hvert. Mulig den blir åpen for allmuen etterhvert.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.