Stephen Hawkings stemme brukt for Syria

Du har kanskje ikke en 50-lapp til overs?

Vi som har alt, er vel egentlig forpliktet til å hjelpe de som sloss for livet i f.eks Syria? Ikke alle liker å ta innover seg det faktum at noen barn ikke gleder seg til jul, de er mer opptatt av å ikke bli skutt i filler av bomber og granater.

Du husker kanskje Omran? Den 5 år gamle gutten som ble avbildet i sykebilen, blødende fra øret og et kutt i panna, etter at missiler hadde sprengt huset hans sønder og sammen? Eller har du kanskje glemt ham allerede? Omran er tilbake i ruinene i Aleppo, den eneste forskjellen er at han har mistet de aller fleste i sin familie.

OMRAN.. The Face of Syria [EXPLORED]

Waseem Asmar via Compfight

Stephen Hawking, en av verdens mest innflytelsesrike mennesker, hans stemme blir hørt, enda det er en computer som snakker for ham. Lytt, lær og del. Verden blør, vi bør kunne dele av vår overflod til mennesker som lever i krigsruiner, uten mat.

Bruk 4 minutter av din tid, til å se denne videoen, hvordan noen uskyldige mennesker har det, du kan gjøre noe med det ved å gi en skjerv av din rikdom. Krigen har vart i mer enn fem år, og ser ikke ut til å bli avsluttet med det første.

Selvsagt er det offer i enhver krigssituasjon, også uskyldige, skrekkslagne barn, det betyr ikke at vi ikke skal gjøre noe med det!

 

 

Takk for ditt bidrag!

 

Kilde: theguardian.com

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.