Ina Wroldsen. IDOL-dommer, artist og låtskriver kommer sammen med kompisene i «Broiler» kommer for å underholde deg. De skal framføre fantastiske «Lay It On Me». Et av de største høydepunktene etter vår smak. 

Selvsagt kommer også dyktige Astrid S og Norges-vennen Isac Elliot, er det for fjerde året på rad den populære finnen kommer? Uansett til stor glede for en rekke norske fans.

En annen idol-dommer blir også å se på scenen i heksegryta på Rådhusplassen, denne første dagen i sommerferien for svært mange. Vinni kommer med kompis «Pope Dawg» som danner rap-gruppa «Paperboys«. Det er bare å glede seg vilt.

«Matoma«, Sonny Alven og Alan Walker kommer også. Er du blant de aller yngste fansen, setter du sikkert stor pris på at selveste Marcus og Martinus også skal framføre et par av sine meget populære låter.

ac dc concert

Roberto Trombetta via Compfight

 

Sommerkonserten på Rådhusplassen er som vanlig gratis. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom NRKP3 og VG, som hvert år samler opp mot 100.000 musikkglade mennesker i Oslo-sentrum, Rådhusplassen og Aker Brygge. Så også i år. Dette er Scandinavia’s største konsert til stor glede for tilskuere fra hele landet.

«Katastrofe«, Sondre Justad, Freddy Kalas, Julie Bergan, «The Main Level» og «Unge Ferrari» vil gjøre alt de kan for å gjøre sommerkvelden din så perfekt som mulig. Alt du egentlig behøver å gjøre, er å ta med deg gode sko, godt humør og en hel gjeng med venner, og nyte kvelden. Det blir garantert stor stemning.

Aktivitetene starter allerede kl 10:00 denne fredagen som er satt i underholdningen og musikken tegns i hovedstaden. De første artistene går på scenen ca kl 19:00, og det hele varer i ca fire timer.

På det innerste område er det ikke lov å ta med drikke, men det selges både mat og drikke inne på området, hver finnes det også toaletter. Sikkerheten er satt i høysetet, men ikke send barn på egenhånd til Oslo-sentrum denne kvelden. Arrangørene ønsker at barn skal være sammen med voksne, om de skal oppleve VG-liste TOP 20 på Rådhusplassen.

Er du usikker på regler og anbefalinger, les mer her.

God fornøyelse!

 

Kilde:VG.no

Vargas

Tags: artistene, Ina Wroldsen, Oslo, Paperboys, Rådhusplassen, VG-lista Top 20

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjærligheten dreper …

Unge virile, elskende og lykkelige mennesker nøt sommernatten da ren og skjær ondskap rammet dem. 50 uskyldige, skutt og drept...

Russiske fans forsøker å ødelegge EM – beviset ser du her

A flare is shot from the Russian end into the England end. #EURO2016 pic.twitter.com/i1cqtWNxSz — Euros & Transfers. (@_TransferReveal) June...

Lukk