Og det er som vargas12.com har sagt siden april, Manchester United som er svenskens nye arbeidsgiver! Dette bekreftes av Aftonbladet og SkySports. 

SkySports forteller at det er vise-president Ed Woodward og José Mourinho’s representanter som har kommet til enighet. Zlatan Ibramovmic (34), vil etter all sannsynlighet signere og bli presentert for klubben i løpet av kort tid, og før EM i Frankrike.

 

Zlatan Ibrahimovic

Nathan Congleton via Compfight

Den svenske stjernespissen kommer på free-transfer fra franske PSG, hvor han gjorde 38 mål, hans beste gjennom en formidable karriere. Manchester United har som kjent fått ny sjef på Old Trafford, og det er utvilsomt José Mourinho’s list og erfaring med Zlatan fra tiden i Inter. Siden har de hatt kontakt med hverandre.

Vargas12.com kommer tilbake med mer info så snart overgangen blir kjent verden over.

Her kan du lese mer om Zlatan, Manchester United og José Mourinho. 

Noen mener å hevde at det var José Mourinho og hans stab som slapp nyheten om at “The Special One” var på vei inn portene på Old Trafford. Om ikke, er det svært klønete håndtert av klubben og lite respektfullt for Louis van Gaal. Er han sparket eller ikke? Alle britiske aviser påstår det.

Siden Zlatan presenteres som Manchester United’s første signering i ny sesong, er det liten tvil om hvor listen legges. Trofeer og kun det, er bra nok for Glazer-familien og styret på Old Trafford. Godt vi har EM å se fram til i mellomtiden.

 

Vargas

Tags: José Mourinho, Manchester United, Old Trafford, PSG, Zlatan

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norah vinner IDOL 2016!

Du avgjør, sammen med tusenvis av andre IDOL-fansen, om det er Norah eller Marius som går av med seieren, hederen...

Reklamens makt

Du ser det over alt. Nesten hvor enn du snur deg, både på PC, mobil, på TV,på bussen, og på...

Lukk