Hva kan du gjøre for deg selv og de rundt deg for at det ny året skal bli enda litt bedre enn det året vi nettopp er i ferd med å avslutte? Gjøre mer for andre enn deg selv kanskje?

Eller akseptere de nye naboene enda de kommer fra Syria, Afghanistan, Irak eller kanskje Sverige?

Les også: Trene mer i 2017?

Nyttårsforsetter er ikke enkle å holde gjennom et helt år, men endrer du kurs og heller vil lage egne målsetninger for deg selv, der du skal bli bedre mot andre du ikke kjenner – og fram til nå, ikke har brydd deg om å kjenne heller. Kan det være hakket enklere å holde forsettet i lengre tid.

Selvsagt er det ikke feil å forsøke å gjøre 2017 bedre for seg selv heller, kanskje blir de kommende 365 dagene i 2017, dine aller beste år. Noe skjer helt tilfeldig, andre ting på din kommando, men ikke føl deg trygg på at ikke også skjebnen har sitt å si for ditt liv. Er det din tur å vinne millioner av kroner, få din aller største gave gjennom livet, ved å bli gravid og føde din førstefødte?

Eller er det du som skal dø i 2017?

New Years 2017

maf04 via Compfight

Dessverre er kreft en sykdom som rammer uvilkårlig, tilfeldig og mange. Unge som gamle, voksne som barn. Forskerne jobber på spreng for å finne svar og medisiner på vår tids aller verste sykdom. Dessverre er det for mange som rammes på veiene og i arbeidsulykker, noen blir også drept som vi vet. Til og med i fredelige Norge.

For de aller fleste av oss, blir 2017 et gjennomsnitts-år, der vi har blitt et år eldre, et år klokere og kanskje litt tyngre, og dermed litt sykere. Du visste selvsagt at man holder seg frisk mye lengre gjennom livet ved riktig kosthold og nok mosjon eller trening? Regelmessig sex, gode venner og en jobb man trives i; er også gunstig for helsen, over tid.

Les også: Tips for 2017!

For at ditt nye år skal bli best mulig, kan det være en idé og droppe forsettene denne gangen, om du ikke fortsatt røyker da, da bør du åpenbart ta grep. Men har du det ellers helt ok, kan det være deilig å kjenne på følelse ved å gi til andre, som ikke har det like greit.

Hva med å bli besøksvenn, fosterfamilie eller kanskje melde seg inn i Røde Kors?

Å glede andre, eller være til stede for de som ikke har så mange å snakke med, kan faktisk gjøre deg selv like godt, som den som får besøk – eller en å snakke med. I disse tider snakker vi ofte om ensomhet og det å ikke ha venner rundt seg. Selv de mest markante skikkelsene i vårt kjendis- og kulturliv, kan kjenne på ensomheten gjennom livet.

Ikke alt er like suksessfylt og glamorøst fordi om man har et kjent ansikt og et kjent navn, viser det seg.

Året 2017 blir helt rått, fantastisk og bare jubel. I hvert fall om du senker skuldrene og forteller deg selv at du har det bra og vet du selv er bra nok. Bestemmer deg også for å være en venn, for den som trenger det, vil dagene dine bli lysere for hver dag.

Enda det er lenge til våren …

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bruddet, er du sikker på at det er slutt?

Bruddet, er du sikker på at det er slutt? Å gjøre det slutt, å velge bort en partner man har...

Liverpool eller Manchester United, med flest poeng?

Nordmenn elsker engelsk fotball, og de fleste har sine helter fra et eller annet  sted på ball-øya. Men de fleste...

Lukk