7 originale tema for ditt utdrikkningslag. En av de aller største dagene i livet – bør være den dagen du blir en forelder til dine barn eller skal gifte deg. I forbindelse med en slik dag, denne helt spesielle dagen du kommer til å huske resten av livet, skal du feste, og det skikkelig. 

Før du smies i hymnens lenker og gifter deg, sørger din forlover for at du  får et party som blir minst like minnerikt som selve bryllupsdagen. Dessverre blir din utvalgte noen ganger for ivrig, slik at festen lett kan gå over styr. Derfor bør du som hovedperson tørre  å sette ned benet, og fortelle fest-deltagerne hvor skapet skal stå – slik at de ikke går liv. Det har nemlig skjedd.

Her kommer noen få temaer som du kan bruke i ditt utdrikningslag, når tiden er inne for deg og din kommende ektefelle. Problemet, eller utfordringen for bruden eller brudgommen, er det faktum at dere ikke får vite noe – før festen er i gang. Utdrikningslaget skal være en overraskelse, gitt i gave fra brudeparets venner og forlover.

7 originale tema for ditt utdrikkningslag.

7 originale tema for ditt utdrikkningslag

 Utdrikningslaget markerer for brud og brudgom, at man går vekk i fra ungkarslivet eller singellivet, og går inn i voksenlivet med forpliktelser – ofte arrangert bare få dager eller et par uker før selve vielsen.

Det som er litt spesielt med slike fester er at det nesten uten unntak, arrangeres for kun kvinner for bruden, og kun for menn for brudgommen. Dette for at den enkelte skal være borte fra sin utkårede, og i visse kretser som i USA – heller ikke får se bruden før hun står i kriken, pyntet i brudekjole og blomsterbukett i hendene. Her hjemme er det altså mer liberalt, og festen arrangeres noen dager før vielsen.

Venner av brudeparet, har i så måte et stort ansvar for at dagen skal bli så bra som mulig, og bør derfor planlegges best mulig, gjerne i god tid før selve festen og bryllupet finner sted.

7 originale tema for ditt utdrikkningslag

Jo mer bekymret og nervøs brudgommen, eller bruden er i forkant, jo mer spennende og morsomt vil utdrikningslaget bli. Sørg for at det alltid er nok mat og god drikke til alle deltagerne på festen – og her er våre alternative forslag til temaer, vi har tatt for oss brudgommens party:

  • Strippedame er ut – la brudgommen strippe selv, gjerne i gågata husk å ta med klassisk musikk, jo vanskeligere blir det
  • Ta med brudgommen på live casino og sørg for at han spiller gratis, det er brudgommens privilegium
  • Fallskjermhopping hører med på et hvert utdrikningslag, men ikke møt opp beruset, da må vedkommende bli værende på bakken
  • Gokart er en annen suksessfull happening på brudgommens store dag, men også her bør man ha drukket minst mulig før oppmøte
  • Rebusløp med terrengsykkel, der brudgommen må sykle de første hundre meterne, med bind foran øynene er en klassiker
  • Deltagerne går kledd i smoking, mens brudgommen er kledd ut som brud, nonne eller sexy sykepleier – samler inn penger til et veldedig formål, må skje på et folksomt sted som f.eks et handlesenter
  • Arranger et bøtte-lotteri, der alle barn eller voksne som kjøper lodd, får kaste egg i ansiktet på brudgommen, som står i et hull i en tavle eller lettvegg

Alternativene for aktiviteter som frambringer latter hos deltagerne er ubegrenset. Det er viktig at brudgommen er villig til å være med på leken, tørre å by på seg selv og hoppe; når han får beskjed om nettopp det.

Forloveren har åpenbart en meget viktig rolle for arrangementet, men først og fremst for brudgommen. Hvem man velger som forlover, er derfor en meget viktig oppgave, og som kun brudgommen selv kam bestemme. Noen velger sin aller beste venn, sin bror eller kanskje en god kollega.

7 originale tema for ditt utdrikkningslag

Det finnes ingen spesielle regler for forloveren, annet enn at han er sannhetsvitnet i selve vielsen for den ene part, og at han skal kjenne brudgommen meget godt – gjerne siden barndommen.

Under utdrikningslaget har forloveren ofte ansvaret for at brudgommen kommer seg gjennom festen, uten varige mén og trygt hjem i seng. På bryllupsdagen skal forloveren ha ansvaret for brudens ring, som brudgommen skal sette på hennes finger når vielsen er et faktum. Og forloveren skal og bør holde tale til brudeparet, der talen bør ha en humoristisk vri, med en alvorlig og helst romantisk undertone.

Den aller viktigste oppgaven, er det åpenbart brudgommen, sammen med bruden som har; å svare JA på riktig sted, på prestens spørsmål – uten å besvime.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest