Som erfaren nett-dater, vet undertegnede at det er på nett det skjer, og at det er her mulighetene er størst for å finne den rette. Alt DU behøver å gjøre, er å lage en ekte, ærlig og attraktiv nettprofil – som forteller mest mulig om deg som person og en potensiell kjæreste. Det er en der ute i verden for deg også, garantert!

Du har sikkert hørt om de mest kjente; Møteplassen og BE2, men har du hørt om Nextlove.no? Et nettsted for de med litt erfaring, for de med barn som gjerne vil finne kjærligheten på ny etter å kanskje ha blitt skuffet, men som ikke vil leve alene.

Lest? Hvorfor har du ikke kjæreste du som er så vakker?

Felles for alle som lykkes med å finne den rette på dette nettstedet – er at de allerede har vært gjennom himmel og helvete, men som vil inn i et forhold på ny. Svært mange lykkes nettopp her. Kanskje er det verdt et forsøk?

Når du går i gang med å lage din profil er det par ting jeg ønsker å sette fokus på. Vær  alltid ærlig på hvem du er. Selvsagt vil det være fristende å smøre tykt på; skryte uhemmet av seg selv, hvilken fantastisk elsker du er og, hvor mange forhold du har hatt og hvor god peiling du har på politikk og økonomi. Men hold gjerne igjen litt. La din potensielle nye kjæreste få lov til å legge seg opp sin egen mening, etter en tid. Skryt er sjelden et vellykket verktøy til et ny forhold.

Bruk humor, konduite, ironi og smartness. En godt utfylt profil med bilde der vedkommende virkelig byr på seg selv, blir alltid lest og kanskje besvart i langt større grad – enn de profilene som raser gjennom setningene med skrivefeil, uten bilde og masse skryt av seg selv.

Se over profilen flere ganger før du publiserer, luk ut unødvendig babbel, bytt bilde ofte og vær raus. Da har du en ny kjæreste i armkroken før høstkulda setter inn. Men, jo mer kresen du er, jo vanskeligere er det å finne en som vil møte deg igjen og igjen. Sett logiske mål og dropp flosklene om at du skal bli sammen med ‘verdens vakreste’ – hvis det er kriteriet for en ny partner, vil du slite. I moden alder, er det ofte kjemi og personlighet som settes foran utseende i større grad.

Kvinner som søker etter en moden mann søker kanskje først og fremst trygghet og en økonomisk sikkerhet yngre menn sjeldnere kan gi. Eldre menn ser også etter yngre kvinner kan forklares biologisk at de er mer fruktbare. Mannlig fertilitet påvirkes ikke av alder. At kvinner vil ha menn med store ressurser fordi det er en mye større investering for henne å bli gravid, er godt kjent.

Lest? Aldersforskjellen viktig? 

Menn tiltrekkes av utseende, kvinner av sjarm og personlighet. For de fleste kvinner kommer faktisk utseende som sekundært når de ser etter en partner. Menn i alle aldersgrupper etterspør yngre kvinner. Noen unge kvinner foretrekker eldre menn, men dette mønsteret snur for majoriteten av kvinnene når de har passert sin fruktbare alder.

Selv lykkes jeg med å finne min klippe via en profil fra nettstedet «Nettby«, som var allemannseie i fra 2006-2009, men etter Facebooks popularitet, ble nettstedet lagt ned. Nå, 10 år senere, er vi lykkelige samboere og svært takknemlige for at vi møttes på den blind-daten i 2007.

Å gå vinteren i møte alene er en skremmende tanke for mange, men du behøver ikke å frykte det heller om du gjør de riktige valgene i riktig rekkefølge. Du må ta tak i livet ditt, skrive en skikkelig profil og være deg selv, fra første møte.

I så fall vil starten på ditt nye liv – ende opp med stormende forelskelse.

 

Vargas

Tags: Nettdating

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommer og ferie – logger du av?

Ferie og fritid om sommeren gir rom for adspredelse og hygge, passer du på å gjøre andre ting enn å...

5 bøker du vil huske – anbefales!

Sommer er for mange fritid og lesetid. Enten det er på hytta, på stranda, i teltet, på hotellrommet eller i...

Lukk