Bikini bridge – sommerens slager …

Du bør begynne allerede i dag, egentlig forrige sommer, om du skal lykkes med å få den perfekte bikini broen til sommerferien. Det er viktig å være tynn vet du.

«Bikini bridge» er nemlig trenden blant unge kvinner, dessverre også for jenter.

Hva er «Bikini bridge» er det sikkert noen som tenker. Og da er du garantert ikke alene. Trender kommer og går, la oss håpe at denne, allerede er på vei vekk, for det er neste ikke til å tro. Eller hva mener du selv?

 

Poenget er at bikini-underdelen skal ha en rett strek, fra hofteben, til hofteben. Som en bro. Jo det er faktisk en trend blant mange unge. Bildet, en selfie av egen nedre kroppsdel. Av bikini-trusa. Er man altså tynn nok, blir det et mellomrom på hver side av vulva. Nok til at hoftekammen stikker opp.

Da har du en «Bikini bridge.» Om det er mange som har brukt hashtag #bikinibridge i sosiale medier? Ja, dessverre. Det formelig flommer over av halv nakne beinrangel, som gleder seg til å vise fram sin egen «bro» så snart temperaturen tillater det. Både på stranda og på nett.

Selvsagt kan man ha en godt trent, sunn og flott kropp, men det er liten tvil om at det er slike trender, som får unge jenter til å slite med eget selvbilde. Man må ikke ha hverken six-pack eller «Bikini bridge» for å være et ideal, en sunn og fornuftig jente.

Faktisk er du helt ok slik du ser ut, viktigst for deg, bør være hvordan du føler deg, i egen kropp.

Heldigvis florerer det av motstykker og konkurrerende trender, i lys av «Bikini bridge»-trenden også. Frodige, sexy og flotte kvinner, poster bilder av sin vulva, sin «bro» fra sin chubby mage. For å fortelle at det er rimelige dustete å fokusere på å være for tynn.

Skal du ta deg godt ut på stranden denne sommeren, med å være den beste utgaven av deg selv, kommer faktisk utseende i andre eller tredje rekke. Din egen selvfølelse bør være i fokus. Kle deg slik du føler deg vell og la de med for dårlig selvtillit, bygge bro – i sitt egen patetiske selvbilde.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.