Farmen 2017 – slik blir du plukket ut som deltager. Mer enn 1 million nordmenn har sittet som lys foran TV og ønsket seg inn på Farmen kjendis, og originale Farmen i ukene før det igjen. Nå kan det endelig bli din tur!

Nå skal du få noen kjappe tips som gjør deg til en av de få utvalgte, potensielle deltagerne til Farmen 2017. Vi sier ikke at det garanterer deg inn blant de 14 deltagerne, men leser du dette – øker sjansene betraktelig.

HER ER SØKNADSSKJEMA! 

For at du skal lykkes med å skaffe deg produsentenes oppmerksomhet, må du skille deg ut i mengden, det er utvilsomt svært mye lettere sagt, enn gjort. Du bør ikke overdrive egne ferdigheter, fortell gjerne at du ønsker å delta for å vinne, men vær også ærlig ovenfor din kunnskap, hva du kan og hvilken målsetning du har.

Farmen 2017 - slik blir du plukket ut som deltager

Bare slått av Lothepus, Ida Gran-Jansen Foto: TV2 underholdning

Å leve som for hundre år tilbake i tid, kan være langt mer krevende og utfordrende enn mange tror.

Farmen 2017 – slik blir du plukket ut som deltager.

Du skal være borte fra venner, familie, kanskje egne barn, kolleger og et “vanlig” liv du er vant til, hele tiden. Til et liv uten noen kjente rundt deg, du skal bo tett med mange du kanskje ikke engang går over ens med. Uten mobiltelefon, TV, PC, dusj, senga du liker så godt, vannklosett og komfyr.

Slik formulerer TV2 og produksjonsselskapet Strix i starten på søknadsskjema, les teksten nøye:

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke vær redd for å by på deg selv!
Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Husk at det er mange som søker, så vi anbefaler deg å lage en kort og enkel videopresentasjon som du kan legge ved søknaden. Denne kan du filme med mobilkamera. 
Hvis du søker sammen med noen, må de selv fylle ut og sende inn en egen søknad. 
Farmen spilles inn over 11 uker sommer/høst 2017

Fristen for å sende inn søknad er 31. mars 2017

TV2/STRIX

Noen mener de er den fødte Farmen-deltager, med evner til å tåle lite mat, høyt arbeidspress, lite søvn og ulike personligheter presset inn på en gård, med svært begrensende hjelpemidler. Er noe av disse kriteriene passende til deg og din personlighet, og du har lyst til å delta på Farmen 2017? Søk! Nå!

Her er noen flere kriterier som taler til din fordel i søknadsbunken:

  • Send søknad sammen med en kjæreste, mor, en far, søster eller bror – hvor begge ønsker å delta
  • Har du særegne ferdigheter, som kan brukes i gårds-sammenheng (Laila Lockert var agronom)
  • Det bør komme fram i søknad at dette er noe du virkelig vil, og ikke er en ferietur
  • Kollegaer kan også søke sammen, men aller viktigst er din agenda, at du fortelle hva du brenner for
  • Det hjelper ikke med rosa papir eller parfymerte brev, teksten om deg er viktigst, “bjuda på lite”
  • Innvandrer som kan lite eller ingenting om gård, men har oppholdstillatelse, kan fort bli plukket ut
  • Ofte er det et mindretall av voksne kvinner i søkerbunken, søk nå, om du er over førti
  • Ikke la premien, bil og hytte, være et påskudd i søknaden, men heller dine ferdigheter som “player”
  • Våpensmed, birøkter, bonde, kokk, prest eller elektriker, spiller ingen rolle, om søknaden ikke skiller seg ut i mengden blant de 6000 andre deltagerne. Lykkes du å skrive noe om deg selv, som stemmer med virkeligheten, som ingen andre har skrevet i sin søknad – ligger du godt an.

Husk at du må være fylt 18 år da Farmen 2017 starter.

Om du er kvinne eller mann, fysisk sterk eller liten og svak, tykk eller tynn, langt eller lav – søk.

Det er en viss forskjell for deltagerne på den originale Farmen og kjendis-utgaven. Den du søker på nå, er 11 uker ikke 6 uker som da Lothepus vant i mai 2016. Premien er også større, du kan vinne både hytte og bil. Leif Einar Lothe, vant kun bil.

Kampen for tilværelsen blir ikke lettere for kommende sesong av Farmen. Har du 11 uker til overs, og vil det nok, kan det hende det blir deg, framfor noen andre. Søknadsskjema ditt avgjør, så alt er opp til deg.

Har du virkelig lyst og makter å få det til skinne gjennom i din søknad, der du tror du kan spillet og lykkes med å få venner, kan komme deg gjennom ukesoppdragene uten å sulte ihjel, samt vinne en tvekamp eller to. Da kan du bli den neste vinneren av Farmen, og bli kjendis i hele landet, for deretter å bli med på Farmen kjendis, året etter. Det hadde du ikke tenkt på?

Fristen for å sende inn søknad er 31. mars 2017!

Vargas

Pin It on Pinterest