Overgangsvinduet for engelske klubber i januar, gir sjelden de helt store overskriftene. Det er etter endt sesong de fleste storklubbene gjør sine endringer, henter nytt og sparker gammelt.

Men noen unntak og overraskelser er det alltid.

Les også: Diego Costa går etter pengene!

I Liverpool hadde man stor tro på suksess dennes sesongen, den har uteblitt, og Jurgen Klopp er allerede 10 poeng etter det som ser ut til å bli et parademarsj for Chelsea og Antonio Conte.

Tyskeren sier et ferskt intervju med britisk presse, at Liverpools målsetninger for sesongen er å klare en plassering, som gir plass i neste sesong av Champions League. Hårete nok – tatt i betraktning det forsmedelige hjemmetapet for Swansea nylig. Typisk Liverpool.

Ser man hvilke kamper London-klubben avslutter sesongen med, kan vi ikke se andre enn Chelsea som vinner av årets Premier League-sesong. Vi har tatt feil før og kan ta feil igjen. Det vi vet, er at det garantert ikke blir Leicester City.

Italia Anno Uno: Conte il passionale, missione riuscitaCreative Commons License

Nazionale Calcio via Compfight

KloppCreative Commons License

PAUL ROBINSON via Compfight

Det faktum at selveste Steven Gerrard er tilbake i hel-rødt på Merseyside, gir grunn til juble for Liverpool-fansen. Mr. Captain Fantastic skal bli fotball-trener, til og med manager på sikt, og har fått ansvaret for akademiet og utvikle de unge spillerene, til et av Premier Leagues mestvinnende lag. Bra for Liverpool, viktigst for Gerrard.

Floppen Memphis Depay ble solgt fra Manchester United, betydelig mer enn han ble kjøpt inn for. Nederlenderen gikk nylig til Lyon for 229 milioner kroner. Du verden det er mye man skulle gjort for så mye penger, heller enn å investere i en diva som er mer opptatt av biler og tatoveringer.

Manchester United endte en rekke med gode kamper og fantastiske resultater, men med kun uavgjort mot Stoke i siste kamp. Her gjorde Wayne Rooney et viktig og flott mål som gav poeng, og legenden, enda mer legendarisk – den mest scorende spiller for Manchester United, noen gang. 250 er tallet.

Blant de heteste kandidatene som stadig vekk linkes til José Mourinhos digre stall, er stortalentet, Goncalo Guedes (20) fra Benfica. Også PSG skal være hete på grøten med å få tak i spissen. I tillegg er  Antoine Griezmann (25) linket igjen, og vil etter all sannsynlighet bli Manchester United-spiller, men overgangen kan bli forskjøvet til i sommer. Atletico Madrid har allerede resignert og innsett at de mister franskmannen.

Julian Weigl hos Borussia Dortmund ser ut til bli hentet av Manchester City. Og vidunderbarnet Finley Burns (13) har signert en kontrakt verdt £175.000 fra Southend United til Pep Guardiolas klubb.

Dessverre for alle Spurs-fans, det er stille som i graven rundt overganger til White Hart Line. Tottenham har færrest tap av alle lag, men ligger hele 9 poeng etter Chelsea, en klassespiller eller to inn nå, til den meget spennende og unge stallen til Mauricio Pochettino – kunne ha gitt Chelsea og Arsenal kamp om tittelen.

Samtlige spillere i Premier League, over 28 år eller deromkring, linkes til store penger i Kina. Dessverre tappes det stadig bedre spillere vekk fra de europeiske ligaene, til ukjente kinesiske klubber, eid av stadig rikere kinesere.

Liverpool møter ambisiøse og nyrike Wolves i fjerde runde av FA-cupen, der samtlige 8300 billetter i borteseksjonen på Anfield, ble solgt i Wolverhampton, på få timer.

Til slutt tar vi med Arsene Wengers latterlige oppførsel i tunnelen på Emirates Stadium, da Burnley utlignet mot Arsenal på overtid. Franskmannen må regne med flere kampers karantene da han kom i klammeri med fjerdedommer. ‘Gunners’ vant forøvrig kampen, siden Arsenal også fikk straffe, langt på overtid.

 

Vargas

Tags: Antonio Conte, Arsenal, Arsene Wenger, Chelsea, José Mourinho, Jurgen Klopp, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Pep Guardiola, Steven Gerrard

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlig råd – slik sparer du penger!

Tusenvis a nordmenn laster ned dagligvarekjedenes pris-apper i håp om å spare noen øre. For det er det du gjør....

Deilige; Unge Lovende!

Takk og lov for at det beste fortsetter, SKAM er på gang med Sana som hovedperson i sesong fire, og...

Lukk