Jeger-tvillingene fikk med røyk på Farmen

Farmen kjendis er endelig her, merkbare forskjeller til tross – populariteten forventes å fortsette etter at Lothepus tok Norge med storm.

Se video av deltagerne i denne linken fra TV2.no

Jeger-tvillingene, Kristine og Johanne Thybo-Hansen, som hater sitt kallenavnet basert på TV-serien om dem,  fikk lov til å ta med tobakk og røyke med pipe, som en del av avtalen for å delta på Farmen kjendis. Frank Løke fikk ta med seg joggesko og kompresjonsstrømper.

Lest? Send Farmen søknaden nå!

Lothepus, er kallenavnet på artisten Leif Einar Lothe, som var med og vant Farmen kjendis 2017. Hans direkte stil, kameratskapet med Petter Pilgaard og lidenskap for Vendela Kirsebom, ble svært populært. TV2 slo alle rekorder og ville smi mens jernet var varmt, ved å lage en påfølgende sesong.

Denne sesongen av Farmen kjendis har profiler nok til å skape overskrifter i rikspressen igjen. Men vær obs på at serien ble spilt inn sommeren 2017, før den originale Farmen, som ble vunnet av storbonden fra Østerdalen, Halvor Sveen.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen fra Fredrikstad ville ikke velge med seg noen fordeler, for å få oppleve hvordan Farmen var på ordentlig. Men i følge TV2, burde han ha krevd en øl daglig, når han fikk vite hva de andre deltagerne fikk ha med seg.

Stylisten Erlend Elias Bragstad fikk også innfridd noen ønsker. Brunt sukker og en høvel var det modellen og samen valgte å ta med seg på  gården. Bragstad som for et par år siden sto fram på TV2 og fortalte at han hadde fått testikkelkreft; men stylisten fikk også gode nyheter samme år, Erlend Elias ble nemlig kåret til årets homo av magasinet Gaysir.

Hele Norges Jordbærmus-forfatter, multikunstneren, Aune Sand fikk med seg en flaske olivenolje – som ble brukt til å smøre ansiktet hver morgen.

Da Laila Lockert vant Farmen i 2016, var det på fantastiske Finnsvika gård ved Halden i Østfold som var scene for begivenhetene. Nettopp her skal Farmen kjendis deltagerne utfordres og bo tett på hverandre. Vi kan røpe at det blir temperatur allerede fra første episode.

Skal du følge med på Farmen kjendis, må du sappe inn på TV2. Sesongpremieren kommer allerede 1. januar 2018. Gaute Grøtta Grav er selvskreven programleder.

Her er mer om de 12 kjendisene som deltar.

 

Kilde: TV2

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.