Manchester United velger å ikke bruke seg av retten til å forlenge kontrakten med legenden, Zlatan Ibrahimovic.

Svensken pådro seg en alvorlig kneskade i slutten av sesongen, en skade som kan holde spissen unna fotball til januar, noe som åpenbart er for lenge for José Mourinho å vente.

Uten sammenligning for øvrig, er en annen svenske tungt linket til Old Trafford.

Victor Lindelöf, Benfica og Sveriges glimrende midtstopper, skal være på vei til Manchester United. I følge portugisiske kilder, skal 22-åringen ha takket ja til å snakke med den engelske storklubben.

Victor Lindelöv Foto: Wikipedia.org

 

A Bola report today, despite Lindelöf’s comments yesterday, that MUFC & Benfica expect to meet next week to complete the deal for the Swede. pic.twitter.com/RBX3brJgMn

— Jan Hagen (@PortuBall) June 3, 2017

José Mourinho har tilnærmet åpent sjekkhefte, kan også være noe stresset over å se at hans gamle venn Pep Guardiola – handler vilt i Manchester City, og vil derfor starte oppbyggingen av sitt eget storlag, med Lindelöf som første spiller inn. En hel haug med toppspillere fra de beste lagene i Europa, linkes nå til Old Trafford og United.

Dene hete linken mot Antoine Griezmann forsvant som dugg for solen nylig og franskmannen har allerede fornyet sin kontrakt med Atlético Madrid. Men, en annen spiller som har vært linket tidligere, er brått til salgs. Se ikke bort fra at Gareth Bale, spiller i rødt fra august.

  • Yaya Toure (34) har signert ny kontrakt med Manchester City
  • Chelsea ønsker å hente Juventus’ Dani Alves
  • Riyad Mahrez er sterkt linker til Arsenal, Wenger sier: “det kan skje.”
  • Virgil van Dijk Southampton, linkes til de fleste storklubbene i Premier League
  • Nuno Espirito Santo, Wolves nye manager, som gav seg i Porto i mai, sier rett ut at han ønsker å gjøre Wolverhampton Wanderers til det storlaget de var, på femtitallet.

Store ord og tunge løfter for en manager, som nylig har tatt over en klubb som har hatt 8 forskjellige managere siden januar 2012, deriblant Ståle Solbakken som kun fikk seks måneder som sjef, hos den tradisjonsrike klubben.

Svenske Victor Lindelöf skrev under for Benfica 1. desember 2011, først hadde han noen gode sesonger på B-laget, før han i 2015 tok steget opp på A-laget. For den unge svensken blir det utvilsomt et hakk opp, å få spille med de aller beste spillerne i verden, på en av de aller største og mest berømte stadioner i verden – uten å si noe galt om Benfica – eller den portugisiske ligaen.

En annen brukbar forsvarsspiller som linkes tungt til Manchester United i i disse dager er Raphael Varane, som spiller til daglig for Real Madrid. Milans Ivan Perisic ser også ut til å bli Lindelöfs nye lagkamerater i Manchester United.

Vargas12.com kommer til å bruke mye av sommeren til å fortelle dere, våre kjære lesere om rykter og faktiske overganger til- og fra de aller viktigste klubbene i England.

Vargas

Pin It on Pinterest