Mikrobloggingtjenten Twitter har eksistert i 10 år i disse dager, og avslører nå hvilken (#) Hashtag som er brukt flest ganger i internasjonal idrett – og du gjettet det kanskje? Det er den engelske fotballaget Manchester United Football Club, med forkortelsen #MUFC, med dette symbolet foran #, altså en hashtag.

Lest? Mennesket er menneskers glede

Manchester United er også verdens største fotball klubb i omsetning, med en inntekt på £515 millioner eller 5,70 milliarder kroner i 2016. Det er ventet at omsetningen vil øke, med den sportslige suksessen José Mourinho er i ferd med å bringe til klubben. «The Red Devils» har også den største fanklubben i Norge – av alle lag i England.

Det er den omstridte amerikanske familien Glazer – som eier den engelske storklubben.

Manchester United have the most-tweeted team hashtag in global sport, Twitter has revealed as they celebrate 10 years of the hashtag.

Twitter

 

Et gjennomsnitt av 125 millioner tweets, der hashtags er delt, hver eneste dag – forteller om hvor mange mennesker rundt om på kloden som bruker Twitter daglig. Svært mange nordmenn er også på dette mediumet.

Sport er stort på nettet, det er sosialt og fans verden over, kommuniserer og ytrer seg via de sosiale kanalene som nettet tilbyr, såkalte sosiale nettverk. Facebook er størst, men Twitter også svært populært, særlig blant fotballfans.

Lest? Krise i Chelsea! 

Derfor er det ingen bombe at det er Real Madrid, Liverpool og Chelsea som følger på de neste plassene, med henholdsvis #HalaMadrid, #LFC og #CFC, alle tilhørende i fotballens verden.

Det sosiale mediumet Twitter, er også et yndet sted for politikere som f.eks Donald Trump til å ytre sine meninger om alt og alle. Særlig liker Trump å provosere sine motstandere, for deretter og sperre disse på sin egen profil.

Skal du lage deg din egen Twitter-konto, når du langt flere lesere ved å bruke Hashtag (#) noe bloggerne har sett seg å dra nytte av. Merk at det ikke lar seg gjøre å bruke mer enn 140 tegn per melding på mikrobloggingtjenesten.

Følg gjerne (Vargasthebloger) på Twitter.

 

Vargas

Tags: Chelsea, Hashtag, Liverpool, Manchester United, MUFC, Real Madrid, sosiale medier, Twitter, Vargasthebloger

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Når kjemien stemmer del 2

NRK hadde knallsuksess med første sesong av "Når kjemien stemmer" og tusenvis av nordmenn likte konseptet. Nå kommer endelig andre...

Camilla er søsteren til Lisbeth Salander …

Bøkene og filmene om den tynne og magre hackeren Lisbeth Salander, ble først introdusert i bøkene til Stieg Larsson, senere...

Lukk