Ifølge VG.no, skal Anders Behring Brevik ha fått godkjent navnebytte, til Fjotolf Hansen.

Om hans grufulle handlinger, endelig har gått opp for ham, eller om det er andre årsaker til navneendringen vites ennå ikke.

Massedrapsmannen Fjotolf Hansen, soner en dom på 21 års forvaring for å ha forårsaket 77 menneskers død 22. juli 2011. 69 drepte ble funnet på Utøya og 8 ble drept i Oslo sentrum, da en bombe gikk av i regjeringskvartalet.

Candles for NorwayCreative Commons License

L.C. Nøttaasen via Compfight 

Fjotolf Hansen soner i tre ombygde celler i Skien fengsel. Norges farligste fange har ingen sosial omgang med andre fanger. Den lille tiden han konverserer med andre, er fengselsbetjenter, lege og fengselsprest.

Om du tror dette er en dårlig fleip, må vi konstatere at dette faktisk er helt sant. Anders Behring Breivik heter nå Fjotolf Hansen, noe må han kanskje finne på for å få oppmerksomhet.

Fangen, terroristen og massemorderen vil neppe bli satt fri igjen i løpet av sin levetid. Heldigvis.

 

Vargas

Tags: Fjotolf Hansen

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Olav Thon: «Du trenger ikke utdanning» Feil!

En av Norges rikeste menn fylte 90 år i juni 2013. Olav Thon, grunnleggeren av Thon-gruppen, gründer og mangemilliardær og...

Disse menneskene skal til Mars!

NASA (National Aeronautics and Space Administration) har fått grønt lys av president Donald Trump, til å framskynde den omfattende planleggingen med...

Lukk