Mer SEX i 2018?

Uansett om du er i et forhold med en partner eller trives best som singel, kan sex være viktig, eller det kan bety lite. For at forholdet skal fungere må det stemme til en viss grad, er du singel, bør du vite hva du holder på med. Før eller siden får du bruk for ferdighetene dine.

Derfor kan et sexleketøy være viktig å investere i.

Du tror kanskje det er vanlig å eie en dildo eller en vibrator, eller kanskje et par av hver type? Ja, det er det faktisk. Mange kvinner har faktisk skuffen full og ønsker seg mer av det gode. Enda det er smart å legge vekk lekene med jevne mellomrom, er de gode å ha i hus.

Vi som skriver blogg er i denne heldige posisjon at vi får lov til å prøve ut forskjellige artikler, fra gode samarbeidspartnere. Våre venner hos Erotikknet.no har alt du trenger, enten du er en fersking, godt vant og med erfaring, eller er nysgjerrig på å løse orgasmens gåter – helt på egenhånd.

Orgasmens hemmelighet for begge kjønn er selvsagt tabubelagt, og noe man knapt snakker om med noen i visse kretser. Men akk så viktig for kvinner og menn fra de møttes første gang og hele veien i forholdet. De fleste kjenner til helsegevinsten ved orgasme(r), og noen lykkes, andre sliter i årevis.

Heldigvis jobbes det med å utvikle de ultimate lekene, som gir henne de mest fantastiske orgasmene, og ekspertene mener å ha funnet noe de mener er tilnærmet optimalt.

Womanizer PRO40, er sannsynligvis den ultimate julegaven til henne, denne julen. Pakken som bør åpnes når dere er alene. Fordi hun vil forsøke den med det samme, med god grunn. Denne leken vil nemlig overraske dere begge.

Denne måten å tilfredstille kvinner på, har ikke vært gjort med noe sexleketøy før Womanizer kom. Kombinasjonen med vibrering og lett suging i ett, har gjort Womanizer til en orgasme-maskin uten like.

Kjenner du en kvinne, eller sliter du selv med å se stjernene etter fullendt sex, alene eller med din partner – bør du utvilsomt forsøke Womanizer PRO40. Du klarer nok ikke å legge den fra deg, fordi du bare kommer og kommer.

Skulle du gjøre bare en investering i sexlivet for 2018, bør du kjøpe en slik, som kan være med på å gi deg multiorgasmer – for aller første gang i ditt liv. I følge undersøkelser, lykkes hele 73 prosent, med å få flere orgasmer etter hverandre ved bruk av Womanizer PRO40.

Så hva venter du på?

 

Vargas

3 thoughts on “Mer SEX i 2018?

 1. Womanizeren er helt utrolig. Vi har kasse på kasse med forskjellig sexleketøy, men denne hendige saken er i en klasse for seg selv.

  Hilsen tøsa i bdsmparet.com

  1. Hei

   Så fint å få bekreftet det alle sier om dette vidundret. Når det kommer til sexleketøy, kan det være
   svært individuelt hva som virker best. Her ser det ut til at alle roper et jublende ja takk!

   Takk for din kommentar og respons.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.