NRK hadde knallsuksess med første sesong av «Når kjemien stemmer» og tusenvis av nordmenn likte konseptet. Nå kommer endelig andre sesong.

Dessverre stemte ikke kjemien for Maren Ringnes Rogstad og henne utkårede i programmet. Til tross for at det ble en match i kjemien, det holdt bare ikke til noe håndfast. Det ble aldri noe love, mellom Maren og Olaf Kvendbø.

NRK gir seg ikke og satser på en ny kvinnelig deltager som skal forsøke seg på å sjekke opp en potensiell kjæresten via kjemien – eller sansene om du vil. Med håp om et bedre utfall enn sist gang.

Kvinnen vi skal bli kjent med gjennom seks episoder, er Jenny. Hun er 26 år, flott og klar for å finne den rette, koste hva det koste vil. Nesten. Hun er i hvert fall villig til å lukte seg fram til den duften hun synes er best – på hver av de syv mennene/beilerne/deltakerne som jakter på Jennys hjerte.

Jenny Veddeng er fra Ålesund og ifølge NRK.no lektor realfag, som setter sin lit til vitenskapen i jakten på den rette. Hun vil ikke kaste bort tiden på å lete, for å feile og måtte lete igjen i det uendelige. Derfor har hun sagt ja til å være med på å eksperimentere i vitenskapens og sansenes navn, til tross for eksponeringen programmet gir.

Jenny liker best selvsikre menn, gjerne den typiske Alfa-Han med selvsikkert smil og med masse sjarm, hun forteller videre at det er faktisk helt avgjørende, for at hun skal kunne bli forelsket.

Vil du vite mer om mennene som skal konkurrere om å bli Jennys utkårede, så finner du dette på NRK.no.

Her kan du også finne en liten teaser, om du fortsatt er usikker på hva programmet faktisk går ut på.

Nok en gang er det dyktige Per Olav Alvestad som er programleder for «Når kjemien stemmer» et program som gir oss et innblikk hvordan vitenskapen kan hjelpe oss til å finne den rette. Eller kanskje ikke?

Er du glad i klein TV og sjekking som underholdning, da er dette programmet perfekt for deg. Premiere på «Når kjemier stemmer» er på NRK1, onsdag 23. august.

 

Kilde: NRK.no

Vargas

Tags: Jenny Veddeng, NRK, Når kjemier stemmer, Per Olav Alvestad, sanser, underholdning, vitenskap

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Camilla er søsteren til Lisbeth Salander …

Bøkene og filmene om den tynne og magre hackeren Lisbeth Salander, ble først introdusert i bøkene til Stieg Larsson, senere...

Lønnstrekk? Les!

Har din viktige privatøkonomi gått såpass til helvete, at din arbeidsgiver blir pålagt å trekke deg i lønn? Da har...

Lukk