Ny nakentrend tar av

 For å få mest mulig oppmerksomhet, kler kvinner og menn av seg, for å få oppmerksomhet. Det er intet nytt, Naking-trenden har var i flere år, men nå skal kun rumpa vises i det som kalles #cheekyexploits.

Mange av de største tabloidavisene har skrevet om dette fenomenet siden i vinter, og nå ser det ut til å være mer populært enn noen gang. Har du baller nok, eller et stort ønske om å vise rumpesprekken i sosiale medier? Nå har du sjansen, det er bare å kalle det for #cheekyexploits.

/2017/fisk-fisk-suppe-vann-kjott-mat/

Å være naken er åpenbart så populært at flere og flere velger å reise helt på toppen av kjente og ukjente fjell for å bli tatt bilde av i Adam og Evas drakt. Desperat etter oppmerksomhet, eller en kul greie som folk må få lov til om det trigger selvfølelsen deres?

 Tonje Blomseth på toppen av «Rastegaisa» i Finnmark Foto: privat

Smellvakre Tonje Blomseth, eventyrer, forfatter og blogger, som du kanskje husker fra Farmen kjendis, har også benyttet seg av denne trenden. Men strengt tatt var det vel under den perioden, «nakingen» ble kjent, for noen år siden at dette fantastiske ble tatt, av flotte Tonje.

De som startet trenden via Instagram, har fått 145.000 følgere, og antallet stiger med antall rumper som publiseres med denne hashtaggen: #cheekyexploits.

Nakentrenden #cheekyexploits går altså ut på å bli avbildet med rumpa bar, gjerne på et internasjonalt kjent sted, alene eller sammen med andre, for deretter å publisere bildet på sosiale medier.

Da skal man som kjent være litt på vakt, å kanskje ikke bruk Facebook for sine stolte nakenbilder, der blir det fort bråk som kjent.

«Sucker-bergs» lakeier tåler ikke noen form for nakenhet, du vil bli avvist, sperret ute fra Facebook i en begrenset periode, uten noen form for forklaring. Vi vet hva vi snakker om, av egne erfaringer. Dobbeltmoralen er ikke bedre hos amerikanerne, dessverre.

Bruk Twitter, Instagram eller Snapchat for å dele din veldreide stjert til omverden. Ikke glem å bruke denne #cheekyexploits, slik at enda flere kan få gleden av ditt bilde.

 

Kilde: RT.com

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.