Rollespill krydrer sexlivet

Mange par sliter med å tenne hverandre etter et langt samliv. Da kan spennende sex-leketøy, rollespill og pirrende kostymer kanskje gjøre susen. Bare fantasien setter grenser for ny gnist. 

Du har selvsagt hørt klisjeen mange ganger, ingen forhold fungerer uten at sexlivet også er bra. En floskel, men så sant, så sant. Dere falt for hverandre den gangen, eller en av dere falt for den andre og dere ble enige om å prøve. 

Les også: Kåt på noe stort – som fyller deg helt?

Sexen var fantastisk de første ukene, månedene, ja faktisk årene, men så skjedde det noe. Kjenner dere dette igjen fra egne forhold? Slapp helt av, det er normalt og dere er slett ikke alene. Alt for mange par går fra hverandre uten å forsøke å berge forholdet, dessverre.

– For å bevare spenningen, for å unngå at sex blir en plikt i stedet for spennende nytelse, må man rett og slett være kreativ ved å finne på noe som kan pirre deres nysgjerrighet. Noen velger å løpe på Swingers-treff og bytter partner som man tror er mer spennende enn den man allerede har. Det er for spesielt interesserte og fungerer sjeldent bra for de fleste på sikt.

Love Transcends the Rain

Geoff Livingston via Compfight

Man er sammen med sin kjæreste og partner fordi det er fortsatt følelser som er verdt å satse på. Elsker man hverandre, tråkker man ikke i andres bed i håp om å finne det man allerede har hjemme. Man må løse floken sammen der den er- på soverommet.

Ikke gi opp!

Gi hverandre positive signaler, vær takknemlig og si det. Ikke forlange mer enn du selv gir og vær med i samtalen.

– Kan du tenke deg noe mer irriterende enn en som ser ned i avisen, på PC´n, på iPaden eller på TV, når du forsøker å føre en samtale som du mener er viktig nok? God kommunikasjon gjelder like mye å lytte som å snakke, skal man klare å løse problemer eller konflikter må begge delta med hus og hår.

– For noen par kan en reise til et nytt og spennende sted være med på å løsne litt opp i snippen. Men reis med et åpent sinn og med et håp om at dere skal kunne komme hjem som enda bedre kjærester. Det er en liten hensikt i å reise på tur med «krigsmaling» i ansiktet.

Les også: Lever du med Peter pan?

Om du tenker deg godt om, kanskje din partner har luftet noen tanker, men ikke turt å si alt? Kanskje er det nok med noen nytt i nattbordskuffen, et sexy antrekk og en maske som skjuler ansiktet for å sprite opp sex-livet? Kanskje sex på et nytt sted i huset er nok til å finne en ny tenning?

Ofte er det mer enn det som skal til, om forholdet har kjørt seg fast. Da kan et besøk hos en familierådgiver være løsningen. Her får en nøytral person med god kunnskap om par-terapi gi god veiledning, som kan være verdt et forsøk.

Prøv nye ting

– Mange kvinner synes det er spennende med dirty-talk. Å bli kalt vulgære og gjerne obskøne ting når tiden er inne; kan være nok til at hun oppnår en ny spenning hun ikke har opplevd før. Kanskje du kan overraske henne med å sende en SMS- der du i detaljer forteller hvilke planer du har med henne? Når hun kommer hjem skal hun bare stole på deg, ta på seg bindet du har lagt fram til henne og binde det foran øynene, resten skal du ordne…

Er man riktig så kreativ, kan et rollespill være på sin plass. Hun er sekretær, han er sjefen hennes, eller kanskje omvendt? Eller hva med sykepleier og lege? Lærer og elev? Fantasiene har ingen grenser.

– Noen kvinner fantaserer om å bli voldtatt. Ikke den rå og brutale fra virkeligheten, men å bli tatt etter alle kunstens regler av Ham, som hang på pikerommet hennes den gangen hun rørte seg selv for første gang, den hemmelige prisen. Kanskje det treffer blinken? At hun blir «overfalt» av en innbruddstyv?

Snakk med hverandre!

– Er man villig til å strekke grenser og forsøke ut nye ting, og komme seg litt ut av komfort-sonen, skal det ikke så mye til før en ny gnist kan lage ny spenning. Om du tror «gresset er grønnere» på den andre siden, om du tror du kan få det så mye bedre med noen andre, når konfliktene bygger seg på, så kan det selvsagt hende du har rett. Men er det kjærlighet igjen mellom dere; bør dere kjempe sammen for å beholde hverandre.

– Sex er og blir viktig i alle forhold, med god kommunikasjon og ærlighet der man forteller hva som er spennende og hva man liker, bør det være en sjanse for alle par. Den dagen du tar din partner for gitt, det kan også være starten på slutten. Gi av deg selv og bli med på gode forslag som er foreslått med beste mening.

Overrasker du partneren din med noe nytt og spennende vil det bli godt mottatt.

Det finnes ingen fasitsvar på vellykket sex som varer år ut og år inn, man vokser med oppgaven og man vokser sammen om man er klok nok og beholder sin partner over tid. Det å eldes sammen, oppleve livet på godt og vondt kan være nok til at også sex er mer enn bra nok for begge.

 

Vargas

One thought on “Rollespill krydrer sexlivet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.