De fleste kjenner til fantasiens kraft og hva den kan gjøre med sexlivet om man bruker den til sin fordel. Hva man tenner på har en direkte tilknytning til hvilke fantasier man har. 

Legekontoret, hva en lege, sykepleier eller kanskje begge kan gjøre med deg som «forsvarsløs» pasient, er det faktisk bare fantasien som setter en stopper for.

Les gjerne: Gravid og sprengkåt

Skillet mellom fantasi og virkelighet blir større jo mer tabubelagt og ulovlig fantasiene blir. Kvinner og menn tenner på så mangt, tanker og drømmer som kunne ha fått enorme konsekvenser om de ble kjent eller gjort til virkelighet.

Det er derfor viktig å forstå at en våt drøm, eller fantasi – alltid må behandles som det.

Ønsker du å legge an på din lege, eller andre på ditt legekontor, bør du gå ytterst så forsiktig fram, spesielt om du har planer om å gjøre fantasi til virkelighet. Du kan få problemer om du ikke viser stor diskresjon her.

Doctor's Orders by Gil Elvgren, 1939

Tom Simpson via Compfight

I følge hundrevis av kommentarer i en rekke forskjellige forum, er det liten tvil om at nettopp hos privatlegen, eller i forbindelse med en undersøkelse hos lege, tennes det til hos mange. Om det er underkastelsen man gir, eller fantasiene som løper løpsk ved synet av noen i hvit legefrakk, finnes det få undersøkelser på.

Les gjerne: Voldtektsfantasier – noen kvinners våte drøm

At gravide, med store hormone endringer i kroppen fra første dag, er sprengkåte gjennom store deler av svangerskapet, er en dårlig skjult hemmelighet. Ikke alle, men mange. Da er det lett å legge sammen at en fantasi med legen, henger sammen med en rekke, ekte orgasmer etter endt legebesøk.

Endel kvinner, og noe færre antall menn, fantaserer utvilsomt om sex med sammen kjønn, men her er grensene høye og de fleste lar derfor det hele bli med tanken og fantasien.

Å fantasere skal visst være sunt og bra for kropp og sinn, ikke gjør det større skade heller, uansett hva man velger å drømme om i natten. Forbudte tanker som gjør deg kåt og lykkelig. Om det er lakk, kjæresten utkledd som nonne eller å bli knullet i alle hull av en hel skokk med velutrustede menn – fantasien er din private, og du behøver ikke dele den med noen.

Ikke før du ønsker å gjøre den til endel av din virkelighet – da bør du planlegge godt.

 

Vargas

Tags: Fantasier, gravid, kåt, legebesøk, orgasme, tabu, våt drøm

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
SKAM – endelig tilbake! sesong 4, den siste?

Det ble som så mange hadde håpet - Sana får hovedrollen i sesong 4! Dessverre kommer det svært dårlige nyheter...

Priskrigen er i gang! Hvem vinner påsken?

Rema 1000 og KIWI har senket prisene på en rekke produkter, blant annet det berømte og utskjelte smågodtet. Europris, lavest...

Lukk