SKAM – endelig tilbake! sesong 4, den siste? Det ble som så mange hadde håpet – Sana får hovedrollen i sesong 4! SKAM er ikke lenger bare en TV-serie, skapt av NRK, det er og vil alltid være en institusjon, endel av pensum for millioner av ungdom – verden over.

Dessverre kommer det svært dårlige nyheter fra NRK-leiren, sesong 4 ryktes også å være den siste. Sana Bakkoush, blir altså den siste helten av de ettertraktede ungdom fra Hartvig Nissen videregående skole i Oslo.

Det har i lengre tid pågått en diskusjon blant den hardbarkede SKAM-fansen, om hvem som skulle få spille i den neste, nå altså også siste sesongen. Sana har vært blant favorittene, sammen med Even og Vilde.

SKAM - endelig tilbake! sesong 4, den siste?
Sana Bakkoush spilles av flotte Iman Meskini Foto: NRK

Det er filmskaper og regissør, den tidligere barne-TV profilen, Marianne Furuvold-Boland og regissør Julie Andem som har avgjort at sesong 4, blir den siste norske utgaven av SKAM.

SKAM – endelig tilbake! sesong 4, den siste?

I USA derimot, er serien på full fart fram, med nye amerikanske skuespillere, grunnet oppkjøpet av rettighetene til serien, som er kjøpt av den mektige filmprodusenten, Simon Fuller.

Mandag 10. april, klokken 13.28 kommer første klipp fra sesong 4 av den enormt populære NRK-serien, som har blitt en kulthit over hele verden.

Er du lei deg for at SKAM er over etter kun fire sesonger, skriv en kommentar om det, under dette innlegget.

Kilde: NRK/ SKAMP3.no

Vargas

Pin It on Pinterest