Slik blir du en bedre kjæreste. Om du trodde det fantes én måte, blir du skuffet. Det finnes ingen fasitsvar, du må forsøke å føle deg fram. Du blir kanskje en bedre kjæreste i ditt forhold ved å spille på lag med din utvalgte.

Kommuniserer godt og er ærlig med hverandre.

Gode råd

Les også: Vår og jakten på en kjæreste er i gang

Vargas12.com har skrevet flere hundre artikler om hvordan ditt forhold blir best mulig, hvordan du skal trives som singel, får deg kjæreste og hvordan forholdet skal vare lengst mulig. Slik blir du en bedre kjæreste.

Løsning sitter dere på selv. Siden dere har funnet veien til hverandres hjerte, er det grunnlag for at det kan vare, men det gjør seg som kjent ikke selv. Du blir den beste utgaven som kjæreste ved å være deg selv, på godt og vondt. Du bør tørre å kreve noe fra din utvalgte. Blant annet disse gode rådene:

  • ubetinget kjærlighet, intet mindre
  • ærlighet
  • tillit
  • å bli hørt
  • få hjelp uten å måtte mase
  • massasje
  • nok sex, og god sex
  • en god venn
  • la deg snakke ferdig
  • la deg vinne en krangel
  • være villig til å diskutere de vanskelige temaene
  • være villig til å ha felles prosjekt
  • gi hverandre rom og tid med venner
  • gjør aldri økonomi til et problem
  • i gode og onde dager, ikke la problemer, sykdom e.l rokke ved dere kjærlighet

Kjæreste

Selvsagt må du være villig til å gi tilbake det du forlanger av din partner.

Alt for mange par går hver til sitt på grunn av dårlig kommunikasjon. Derfor bør dere faktisk bli enige om å lytte, minst like mye som dere snakker, setter dere oppriktig inn i den andres tanker, og ser dilemma fra den andres side. Ikke bare egne problemer og utfordringer.

Et godt og langt forhold krever hardt arbeide, hver eneste dag – fra begge. Slik blir du en bedre kjæreste.

Alt for mange par går hver til sitt på grunn av utroskap. Hva var årsaken til at hun ville ha sex med en annen enn deg? Spenning? Bedre sex? Bekreftelse? Eller har hun gått hen og forelsket seg i en annen? Det finnes alltid en årsak – der du kan være svaret.

Velger man å se på sitt forhold som et langtidsprosjekt, der begge bør legge ned en stor dose innsats for at dere begge skal lykkes – vil dere det i langt større grad, om dere er på samme bølgelengde. Fortell partneren din i detalj hvordan du ser for deg framtiden sammen med vedkommende. På den måten kan dere justere veien inn i framtiden. Sammen.

Les også: Singel og lykkelig?

Partner

For å være en god kjæreste, handler det om å trives i hverandres selskap og å være sammen. Men det handler om å gi hverandre rom, tid og muligheten til å savne og reflektere. Du har godt av å savne – og bli savnet.

Du blir den beste kjæresten man kan drømme om, ved å være åpen og ærlig, stille like krav til partneren din som du selv villig til å fire på. Noen forhold ryker, nettopp fordi den ene ikke klarer å sette seg selv til side, men går gjennom livet som en egoist. Man må gi av seg selv, med hud og hår, for å kunne kreve noe tilbake.

Du eier ikke din partner, og det er sjeldent smart å nekte vedkommende å dra på guttetur på fjellet fordi dere skal i bursdag til tante Tutta. På lik linje som det er dumt å nekte henne å få reise en uke til Syden med bestevenninnen, slik de har gjort hvert år siden før dere møttes.

Er du den sjalu typen, som gjør at det blir både vondt og vanskelig å gi slipp, bør tema på banen tvert. Alle som elsker en annen, kan ved noen tilfeller og i visse situasjoner kjenne på det å være redd for å miste. Det er endel av det å elske.Slik blir du en bedre kjæreste.

Gjensidig tillit, nok kjærlighet og god kommunikasjon – bør være bærebjelkene i et hvert forhold. Er disse punktene på plass, vil dere lykkes. Sammen.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest