The War is Coming …

Game of Thrones sesong syv kommer om få dager, krigenes krig er uunngåelig. Hvem tar jerntronen? Skurk, helt, eller kanskje ingen?

Om du går rundt og tror du vet – kan du bli overrasket.

HBO har brukt enorme summer på tidenes mest omtalte og kanskje beste TV-serie gjennom tidene. Nesten alle, vet hva det er snakk om, om man nevner Game of Thrones, nesten like mange elsker serien – enda de ikke higer til eventyr eller fantasy som favoritt-genre.

Game of Thrones har alt.

Noen få helter som vi har fulgt siden første episode i første sesong. Antihelter som har vært med like lenge. Hatet, kjærligheten, livet døden, egoismen, makten, og jakten på tronen over alle de syv rikene i en verden langt borte.

Basert på bøkene En Sang Om is og Ild av fantasy-forfatteren George R.R. Martin. TV-serien er elsket av en hel verden. Den syvende sesongen er den nest siste og overraskelsene står i kø.

Hvem dør?

Sansa møter endelig sin bror Jon Snow igjen foto: HBO

Helt siden første sesong, har fansen holdt pusten, etterhvert som de ekte heltene skred fram i Game of Thrones-universet. Jo mer avholdt og glad vi ble i hver av de enkelte, jo raskere ble de enten halshugd eller fikk et sverd gjennom brystet.

Slik serien har utviklet seg, handler det om tre hovedpersoner. Det er bastarden, Jon Snow, drage-moren Daenerys Targaryen og konge-moren Cersei Lannister som har en fast elsker, sin egen bror, Jaime Lannister.

Alle har vært sentrale siden første episode, fra første sesong.

De fleste tenker kanskje at man bør drive tiden med andre ting enn å sitte å se på TV. Men skal man først la seg underholde, hvorfor ikke la seg trollbinde av verdens beste TV-serie?

Ja, det er mye vold, det er mye blod, til og med litt nakenhet, svik, sorg og bakvaskelse, men også tillit, kjærlighet, mot og samhold. Fantasi? Ja da, vet, men du verden så vakkert også.

Verden blir et fattigere sted når dette fantastiske eventyret er over.

Sesong syv har kun syv episoder, mot normalt ti. Men det som er enda verre, er at siste og åttende sesong – ikke har mer enn seks episoder.

16. juli, kun på HBO, premiere på den syvende sesongen av Game of Thrones. Du kommer ikke til å tro det …

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.