Bloggeren Mamma til Michelle higer etter flere lesere ved å kle av seg. Legge ut nakenbilder og nakenvideo, for å skape overskrifter – og lykkes med strategien på alle måter. Rik blir hun også.

Bloggeren satte fyr på sosiale medier da hun søndag la ut et sensurert toppløs-bilde. Tirsdag svarer hun med nakenvideo. – Free the nipple, skriver hun.

VG.no

Norges største avis slår stort opp at toppbloggeren svarer på kritikken med å legge ut en video der hun svømmer i fire sekunder, uten en tråd. VG er med på å gjøre Anna Rasmussen enda rikere. Hva synes du om det? Bør ikke avisen skrive om viktigere ting? Eller er det på sin plass å sette på trykk at Norges største blogger, faktisk lever av å provosere titusenvis av lesere?

[poll id=»55″]

Ytringsfriheten står sterkt i Norge – heldigvis.

 Anna Rasmussen Foto: TV2 Underholdning

Du skal derimot ikke gjøre mange krumspring eller skille deg ut, særlig om du har et kjent ansikt eller har et yrke der mange vet hvem du er, før du får passet ditt påskrevet eller kritikk for den du er, framfor det du gjør.

Sveriges største og rikeste blogger, smellvakre Blondinbellaeller Isabella Löwengrip (26) som hun heter, har hatt enorm suksess med sin blogg siden hun var 15 år. Allerede fra start ble hun mobbet, truet og sjikanert på det groveste, fordi hun skilte seg ut og fikk masse omtale. Löwengrip har stått i det og vunnet siden den gang. Bloggeren har i dag flere hundre tusen lesere daglig, og er i dag god for flere millioner kroner, har flere ansatte, er forfatter og har både sin egen parfyme og eget motemagasin.

Man skal ikke lete så fryktelig lenge for å finne denne typen populære, men også upopulære kjendiser eller toppbloggere i Norge også. De fleste husker overskriftene da Fotballfrue viste six-pack timer etter fødsel og ble utskjelt av alt og alle. Om ytringsfriheten står sterkt, står Janteloven enda sterkere – dessverre. Du må ikke tro du er noe, du skal ikke komme her og komme her. Særlig om du faktisk er vakker, har stil og tør å vise deg fram for den du er; med eller uten klær, og i tillegg tjener mye penger. Da revner det formelig for mange nordmenn. Misunnelsen er til å ta og føle på.

Anna Rasmussen ble mamma til Michelle som 14 åring,  har tre barn i en alder av 20 år på henholdsvis  6 år, 2 år og 11 mndr. noe som utvilsomt er med på å gjøre henne i særstilling interessant for sine unge lesere, at hun skriver om å bli voldtatt rett etter å ha nedkommet med barn nummer to, gjør at også voksne lesere har fått øynene opp for Annas blogg.

Norges største blogger tjener millioner av kroner på å provosere. Hva synes du? Er det innafor, eller er hun en kynisk diva som bruker nakenhet, sex og barna sine i jakten på klikk og lesere? Eller er hun i sin fulle rett – og bør fortsette med trenden hun lykkes til fulle med?

En hel haug med andre bloggere, har slengt seg på nakentrenden, etter at Rasmussen kledde av seg i flere artikler på sin blogg, «Mamma til Michelle» nylig.

 

Vargas

Tags: Anna Rasmussen, bloggere, Blondinbella, fotballfrue, Janteloven, Mamma til Michelle, nakentrend, provoserer, rik, VG, ytringsfrihet

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Relasjoner – motsetninger tiltrekker hverandre …

Relasjoner - motsetninger tiltrekker hverandre … Har du ikke følt det på kroppen ved den riktige anledning? Du er en...

Premier League-manager sparket etter 4 kamper!

Premier League er populært sted å jobbe, særlig som spiller, styreformann eller som eier av en av de 20 klubbene,...

Lukk