Blogglisten går for sikkerhet først

Nettavisens offisielle bloggliste, Blogglisten.no velger å endelig gå for sikkerhet først, ved å la Norges bloggere få registrere seg med https, framfor gamle, usikre og tradisjonelle http. Men du må gjøre jobben selv. Snarest.

(7E9C97E8-1CCE-4DE6-BDB9A701B09C306D-2BC3C56E-195B-4A42-99361A6ED80110B7) Vår referansekode for https, på Blogglisten.no )

Er du opptatt av sikkerhet på din blogg, er dette noe du bør ta på alvor, for din egen nettside. Endre adresse-koden fra http til https i dag.

Blogglisten.no – Norges offisielle bloggliste Foto: Nettavisen.no

De aller fleste seriøse nettsider, aviser (kanskje ikke like seriøse når vi tenker oss om) banker, nettbutikker, finansinstitusjoner o.l har lenge hatt denne sikkerheten implementert. Nå er tiden inne for at alle, også privatpersoner, som ønsker å forbli trygg på nett – til å gjøre det samme.

I dette innlegget, får du en god gjennomføring, hvor du får vite at du trenger et TLS-sertifikat, på den måten blir alle nettsidene endret fra http – til https.

Lest? Nettsvindel – naive nordmenn, enkle offer, lurt for millioner

Utfordring for de fleste, er at dette er for komplisert, til at ‘hvermannsen’ klarer det selv. Derfor gir vi deg muligheten her og nå, til å få din blogg eller nettside så trygg som mulig. Alt du behøver å gjøre, er å ville være trygg nok og ta kontakt her.

Nær sagt hele «The World Wide Web», hele internett, trenger TLS. Det er kampanjer der ute for å bevisstgjøre nettstedseiere og brukere om nødvendigheten. Etterhvert som flere og flere beskytter seg konsentreres manipulasjonene, avlyttingene og svindelen til de som ikke har. Noe det er verdt å tenke over.

Vi er glade for at Nettavisen tar sikkerhet på alvor, og gir bloggerne mulighet til å få en trygg og sikker nettside, som er forberedt på framtiden, rent teknologisk. Du må registrere bloggen din på nytt, for at dette skal kunne fungere optimalt.

Har du spørsmål som handler om TLS-sertifikat eller som omhandler sikkerhet for din nettside, bruk kommentarfelt og spør i vei. Vi lover å forsøke å veilede deg i riktig og trygg retning.

Lykke til!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.