Champions League, trekningen gav gigagtoppgjør i fotball-Europa, som skaper store overskrifter, som sendes over hele verden og resulterer i mesterlagenes oppmerksomhet fra millioner av TV-seere. 

Noen nye regler gir større muligheter for oss som liker å se på god underholdning. Også fordi TV2 skal sende flere kamper direkte på gratiskanalene, men også fordi kamptidspunktene er endret. Nå skal det spilles kamper kl 19:00 og 21:00 slik at vi får se to av kampene direkte, som spilles samme dag.

Champions League – trekningen gav gigantoppgjør

Fire engelske, fire tyske, fire italienske og fire spanske lag, dominerer gruppene i sluttspillet. 32 lag, fordelt på 8 grupper danner grunnlaget for hva vi kan vente gjennom Champions League-sesongen som sparkes i gang 18. september.

  • Gruppe A: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco, Club Brugge.
  • Gruppe B: Barcelona, Tottenham, PSV, Inter.
  • Gruppe C: PSG, Napoli, Liverpool, Røde Stjerne.
  • Gruppe D: Lokomotiv Moskva, Porto, Schalke 04, Galatasaray.
  • Gruppe E: Bayern München, Benfica, Ajax, AEK Athen.
  • Gruppe F: Manchester City, Shakhtar, Lyon, Hoffenheim.
  • Gruppe G: Real Madrid, Roma, CSKA Moskva, Viktoria Plzen.
  • Gruppe H: Juventus, Manchester United, Valencia, Young Boys.

Som alltid er det noen favoritter som utmerker seg, og det er de samme kanonene som har vært sentralene de siste årene som får favorittstemplet igjen.

Real Madrid, Barcelona, Bayern München, PSG, Manchester City, Juventus og Liverpool.

Vi merker oss gruppene C, G og H som de aller tøffeste, der toppkampene står i kø.

Det er TV2 som er i fokus når det kommer til fotball denne høsten, som skal sende fra de fleste turneringene og ligaene som er verdt å få med seg. Ikke mindre enn 2 kamper i snitt, per dag, fram til jul skal vises på TV2s sportskanaler.

Om kort tid, skal samme kanal, presentere en helt egen sportskanal, kalt TV2 Sport. Fram til da, kan man bare glede seg til fotballhøsten. Den ser ut til å bli rimelig heftig om du er glad i fotball.

Vargas

Pin It on Pinterest