Conte tilbake!

Antonio Conte har hatt enorm suksess som manager for Italia, Juventus og Chelsea, nå tar den eksentriske italieneren over selveste: Real Madrid.

Vi går litt tilbake i tid for å forklare hva som skjedde i sommer. 

Chelsea tok en femteplass, som åpenbart er langt under pari for eieren Roman Abramovich, noe som var nok til å sparke Conte, men alvorlig sent, fordi det tok tid å få på plass Maurizio Sarri (59) fra Napoli. Maurizio Sarri, er nå den aller første manageren for Chelsea, som gjør de ti første kampene i en sesong – uten tap. På de ti første har italieneren 7 seire og 3 uavgjort.

Antonio Conte har ikke gjort stort siden han ble sparket av Chelseas eier, som bor i Tel Aviv i Israel, men nå står kanskje den aller største oppgaven framfor suksess-manageren. Han tar altså over vinneren av Champions League, de tre siste sesongene. Verdens største fotballklubb, Real Madrid.

Det som også skjedde i sommer, var at Spanias trener, Julen Lopetegui, fikk sparken to dager før VM startet, for å ha flørtet med Real Madrid. Noe det spanske forbundet slett ikke fant seg i. Etter å ha tapt med 1-5 i El Clasico, er det ingen vei tilbake for spanjolen.

Luis Suarez scoret hattrick i storkampen mellom Barca og Real Madrid.

Real Madrid har fem tap i La Liga, og tre kamper på rad også med tap, dermed sparkes Julen Lopetegui melder spansk radio, Antoni Conte presenteres kl 13.00 mandag 29. oktober. 

Julen Lopetegui, var nær ved å signere for Wolverhampton Wanderers, i følge ham selv, da det spanske fotballforbundet kom i tolvte time og gav ham et tilbud han ikke kunne takke nei til. Kanskje heldigvis for Wolves, som fikk suksess-treneren Nuno Espirito Santo i stedet.

Vi tar med at Leicesters eier, milliardæren, Vichai Srivaddhanaprabha, omkom utenfor hjemmebanen King Power, da helikoptret styrtet rett etter kampen lørdag. 

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.