Farmen-utfordrerne setter fyr på teltet …

De mest kontroversielle deltagerne står klare til å ta over showet, det er ingen tvil – kranglefantene som venter til å få være fullverdig deltager, setter utvilsomt fyr på teltet. Endelig litt skikkelig action i Norges mest populære reality-serie. 

Det begynner å bli en stund siden nå, men Farmen-Andreas eller Andreas Nørstrud, som mener kvinner ikke har samme rettigheter som menn, verken på gården i 1918,  eller i livet forøvrig i det moderne samfunnet anno 2018. Andreas er tilbake med fynd og klem, kanskje den mest kontroversielle deltager i reality-serien, noensinne.

Det samme er kranglefanten, Lasse Bergseter, som rett og slett ble fryst ut da han deltok på Farmen i 2016. Krangelen mellom Lasse og senere vinneren av Farmen samme sesong, Laila Lochert, har også brent seg fast hos mange TV-seere.

Årets kanskje mest spennende deltager, er tredje person på det som kalles Torpet, en nærliggende gård til Farmen, nemlig flotte Camilla Cox Barfot, fra Fredrikstad. En sterk og breial kvinne, som slett ikke lar seg pille på nesen, rørleggeren er ofte mer glad i dyr enn mennesker har hun fortalt selv.

 

Utfordrerne er klare til å sette fyr på teltet, Foto: Alex Iversen/ TV2 underholdning

Den fjerde utfordreren er Vidar Johansen (46), som ble første deltager som tapte en tvekamp i årets sesong, og som trodde han skulle reise hjem. Kvartetten skal holde seg på Torpet, til det er klart for å sjokkere de gjenværende deltagerne, der én eller to av disse skal bli værende igjen som fullverdige deltagere.

Som alltid er det et par som ser ut til å ha funnet tonen, mer enn de andre. I årets sesong av Farmen, er det kjæresteparet, Tonje og Lene, men også Nicolai og Benedicte er stadig oftere å se tett sammen. Mulig er det produksjonsselskapet som ønsker å framstå de to som turtelduer, eller så er det noe mer mellom dem. Flottere par skal man jo lete lenge etter.

Nylig ble det kjent at Kim Stefan (40), fra Lofoten, ikke hadde spilt med åpne kort, men faktisk løyet til TV2 om sin kriminelle bakgrunn. Det er oppsigelsesgrunn og mannen med ørnefjerne, måtte ta en spansk en, og fortelle at han var tvunget hjem.

 En annen som fant det så slitsomt på Farmen uten mobiltelefon og sminke, var Live Solheimdal (21), som skyldte på for lite mat og reiste hjem. Hun ville ikke risikere sin egen helse for et TV-program. 

Det faktum at flere deltagere av ulike grunner har forlatt Farmen før tiden, gjør det vanskelig for Gaute, TV2 og Strix. Derfor begrunner vi vår påstand med at det kan være to utfordrere som skal inn på gården for godt. Vi håper vi har rett, fordi utfordrerne har litt mer å by på – enn den glade, og litt kjedelige gjengen som er der fra før. 

Farmen ser du på TV2 hver tirsdag, onsdag og søndag, nesten helt fram til jul. Dette er Norges ukronede reality serie som har flest seere per sesong i Norge – og det dine venner, snakker om i morgen.

Hvem tror du blir stemt inn av utfordrerne som fullverdig deltager, av de andre på gården?

 

Kilde: TV2

Vargas

One thought on “Farmen-utfordrerne setter fyr på teltet …

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.