Funkygines pupper …

Norges største blogger, Funkygine.com, Funky eller Jørgine, som hun egentlig heter, skapte rabalder nylig da hun vrengte fram puppen for å gi sønnen sin mat – på direktesendt TV.

Det er nok til at folk kaster seg over tastaturet og mener noe om det. Noen støtter treningsbloggeren og trebarnsmoren fullt ut, andre mener å vite at slikt gjør man bare ikke. 

Jørgine er selvsagt i sin fulle rett til å gi sønnen mat når det måtte passe, derfor skrev hun dette innlegget på sin meget populære blogg, nylig: «Jeg ammer hvor jeg vil, når jeg vil!» 

Hva er det med nordmenn og amming? Kommentarfeltet hennes er fylt med sterke meninger fra kvinner og menn i alle aldre, dessverre er de negative som vanlig anonyme. 

Foto: Funkygine.com

Hva er galt med at de aller minste skal ha mat til odde tider, hvorfor blir ammende mødre kastet ut av kafeer og restauranter, for å gi barnet sitt den eneste maten det kan ta til seg? Må virkelig ammende mødre gjemme seg vekk fordi en stakkars liten pupp kan komme til syne? For å skåne sensitive nordmenn som er hysterisk mot pupp eller delvis nakenhet?

Du, som mener det er galt å amme småbarn i det offentlige rom, bør ta deg en bolle.

Det er nemlig deg det er noe galt med, deg og ditt forkvaklede syn på hva amming går ut på. Du er sannsynligvis understimulert på sex, eller har et forvrengt syn på nakenhet eller er feilinformert. Sannsynligheten er stor for at du også har et forkastelig kvinnesyn, når du ber ammende mødre som Jørgine, om å reise til helvete med sitt barn og sin pupp. Idiot. Morsmelk er livsviktig for ammende barn, men du visste kanskje ikke at det kom morsmelk fra puppen?

Om du vil se det dramatiske innslaget, der Jørgines barn får mat, ligger linken her

Vargas12.com heier på smellvakre Jørgine, som toppblogger, trebarnsmor og fantastisk forbilde for andre mødre, treningsaktive, unge gutter og jenter som leser bloggen hennes – hver eneste dag. 

De fleste mødre har oppdragelse nok til å være både diskret og forsiktig ved mating av småbarn som skal ammes, svært få vifter med den nakne puppen oppe i ansiktet på andre.

Vi oppfordrer selvsagt også alle mødre til å rulle ut puppen, når barnet skal ha mat, der det måtte passe – det skulle vel bare mangle også. Samtlige utesteder og serveringssteder som bannlyser amming, bør boikottes til evig tid. 

Amen.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.