Hvilken nasjon vinner VM?

Kun få lag igjen i årets VM, nå kan du gi oss din kunnskap, bevise hva du kan og fortelle våre lesere hvem som vinner VM. Når det er overraskelser på løpende bånd, gjennom hele VM, kan det ble like godt bli Sverige?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Nei, det kan ikke bli Sverige, Russland, Kroatia eller, Frankrike eller Belgia – det må bli England.

Eller er det ikke «Three Lions» sin tur å få med seg dette vakre trofeet hjem denne gang heller? I følge britene selv, så har de jo sunget «It’s Coming Home» i mange uker allerede, og de er ikke bare positive til at England gjør et fantastisk VM, de er overbevist om at deres lag vinner hele dritten. Skulle det skje, vil store deler av London, slå ut på ‘Richter Skala’ som et kraftig jordskjelv.

Om britene er forberedt?

Lest? VM dramaet fortsetter – kun åtte nasjoner igjen! 

VM-finalen 2018 spilles på Luzhniki Stadium i Moskva, med 81.000 tilskuere på plass

Foto: Wikimedia Commons

Selvsagt kan England vinne, men de er neppe favoritter, siden både Frankrike og Belgia har spilt bedre fotball gjennom mesterskapet. Og disse to europeiske gigantene, møtes jo i én av to semifinaler. Ergo får England enda litt mer hjelp – der enda et bra lag forsvinner.

Russland, som sannsynligvis er bloddopet, da spillerne løper dobbelt så mye som andre nasjoners spillere, kan slå Kroatia på en god dag. Da er England kvitt enda et meget god nasjon på veien til VM-finalen.

Første hinder, er altså Sverige, som England bør slå i ni av ti forsøk, rent statistisk, og dronningens menn er utvilsomt favoritter denne gang også. Men Sverige har vært gode, slått ut både Sveits, Mexico og Sør-Korea, kan overraske igjen, men vi tror det blir for tøft mot England.

Lest? VM i Russland 2018 – endelig England?

Skal vi begi oss ut på å tippe finalelagene, tror vi Belgia taper mot Frankrike, dermed går Frankrike til finalen, hvor de møter England, fordi «Three Lions» slår ut Russland, som på sin side, løp fra Kroatia i semifinalen.

England-Frankrike blir åpenbart en drømmefinale som får Europa til å dele seg på midten, og hele verden vil stå stille 15. juli, fokuset vil være Luzhniki Stadium i Moskva. Blir det Frankrike, for andre gang, eller blir det «Three Lions» for andre gang?

Hvem tror du vinner fotball-VM i Russland?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.