Kan Mourinho lure Pep igjen?

Manchester United og José Mourinho har et godt tak på de fleste av sine konkurrenter. Portugiseren elsker disse toppkampene og har gjort det bemerkelsesverdig bra også mot sin tidligere så gode venn, Pep Guardiola. 

I alle turneringer har Manchester City vunnet kun 2 av 8 kamper mot Manchester United.

Ett poeng er nok Mourinho godt fornøy med i sin 300 Premier League-kamp som manager. 

Manchester United vant også på Etihad sist, og Manchester City har heller ikke gjort mål mot naboen på to av de tre siste kampene. Pep Guardiola har tidenes beste lag i Premier League, denne sesongen, og vil vinne med god margin til lag nummer to. Men det betyr ikke at de kan få trøbbel mot taktisk sterke Mourinho.

Mye tyder på at det har snudd for Mourinho i Manchester United, noe den knallsterke seieren i Champions League mot Juventus er et godt bevis på. Lå under, men snudde kampen og vant, med dobbelbytte da Mata og Fellaini kom inn. Det er litt typisk Mourinho. 

Noen hevder at José Mourinho oppfører seg uforsvarlig, barnslig og arrogant, enten han taper eller vinner. Men det er slik han er, den godeste Manchester United-sjefen. Man kunne se det lyse av ham, etter seieren mot Juventus. Den kampen gir spillerne selvtillit til nye tøffe oppgjør mot svært gode motstandere.

Er det noen som kan lure seg til poeng på Ethiad, er det Manchester United, fordi de har Mourinho på sidelinjen, gode nok spillere på banen så lenge disse blir brukt riktig, og se ikke bort fra at de parkerer bussen på bortebane kommende søndag. Ett poeng er nok Mourinho godt fornøy med i sin 300 Premier League-kamp som manager. 

Siden tapet for Manchester United i april, har Pep Guardiola og co. tatt hele 25 poeng av 27 mulige. Og sluppet inn kun ett eneste mål i andre omgang. Det kom mot sterke Wolves, da forsvarsklippen Willy Boly headet inn ledermålet på Etihad. (Dommeren fikk ikke med seg at ballen forlot hånden til Wolves-spilleren).

Manchester City har vært ubeseiret i 53 kamper, mot lag som er utenom topp fire. Manchester United ligger i dag på en syvende plass, og skal spille meget godt, for å få noe ut av storkampen mot sin blå nabo. 

Kampen ser du på TV2 Premium, søndag 11. november klokken 17:30.

 

Kilde: BBC.co.uk

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.