Liverpool med gigantbud på ny målvakt!

Som du sikkert kunne gjette, er det selvsagt snakk om den brasilianske landslagsmålvakten, Alisson Becker som holdt ute gode Ederson i VM fra det brasilianske laget – som er høyaktuell for Liverpool

«The Reds»  skal ha lagt inn en bud som har blitt lagt merke til. £62 mill er tilbudt og er verdensrekord for en keeper.

Liverpool er desperate etter å erstatte Loris Karius, som tabbet seg ut i Champions League-finalen mot Real Madrid, etter at en hjernerystelse angivelige skal ha satt tyskeren ut av spill. Jürgen Klopp og hans menn på Merseyside er favoritter, sammen med Manchester City i den kommende sesongen av Premier League.

Alisson (25), keeper for Roma Foto: Wikipedia.org

25 år gamle Alisson har tre sesonger bak seg i Inter, 37 kamper i Roma og altså 35 kamper for det brasilianske landslaget. Dermed er det slett ikke noen erfaren målvakt som kan bli verdens dyreste. Når vi vet hvilke målvakter Liverpool har surret med de siste sesongene – er vi ikke overbevist om at Alisson er løsningene på Klopps største utfordringer. £62 mill. er fryktelig mye penger når man ikke vet om kjøpet er en nevneverdig god erstatning – kan det være bingo.

Liverpool skal ha ambisjoner og spilte meget god fotball i sesongen som gikk.

Både i Champions League klikket det bra for Klopps superstjerner,  og i serien var det kun en klumsete start som gjorde at Manchester City fikk et forsprang, noe for stort.

Kun tre uker igjen til seriestart og ca like lenge til overgangsvinduet stenger, bør topplagene som ønsker å spisse sin respektive tropper, legge inn bud – nå når VM er over. Vi har langt mer tro på Liverpool enn f.eks Chelsea og Arsenal, med sine respektive nye managere og endringer i stall og lag.

Vargas12.com vil følge overgangsvinduet nøye for våre lesere, fram ti stengetid – midnatt 9. august.

 

Vargas

One thought on “Liverpool med gigantbud på ny målvakt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.