Norges nye YouTube-stjerner!

Nå har du endelig muligheten til å følge Norges nye YouTube-stjerner, som kommer med masse morsomme gags, viktige råd og alvorlige tema. Denne flotte duoen, Marthe og Fredrik har allerede nådd tusenvis via sin kanal på verdens største video-nettsted.

Du har sikkert mange favoritter på YouTube, nå kan en ny duo komme opp og fram som video-stjerner, du bør sjekke ut ungdommene som deler mye – fra sitt lille krypinn i hovedstaden.

Å gå til psykolog – tør du?

For å lykkes på YouTube bør man gjøre som duoen i «The FML Show«, by på seg selv, le av seg selv og dele både sorger og gleder som kan gi video-seerne et innblikk i hverdagen og livet foran kamera.

Hva som skal til for å lykkes med å bli populær, stor, rik og berømt å det kjente video-nettstedet, er ikke så viktig for duoen. Her er det essensielle å komme fram med et budskap som seerne kan lære litt av.

Enda det unge paret ikke har all verdens erfaring, har de likevel skjønt at det er smart å ha et reflektert syn på livet, de liker å le sammen, kan by på pranks, ute og inne – samt snakke mye og lenge om de alvorligere delene av livet.

Her har mange mye å lære, men først og fremst bør du følge «The FML Show» for underholdningen de byr på. Allerede ligger det en hel haug med videoer ute, det er bare å begynne å følge.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.