Ola-Conny og Sana fra SKAM – sammen i ny realityserie!

Tidenes mest underholdende «71 grader nord» sesong står for døren. Kjendisversjonen er langt mer populær enn noen andre realityserier på TV, både TV2 (Farmen kjendis) og TVNorge har skjønt det.

TVNorge har endelig plukket kjendiser på øverste hylle, etter vår mening.

Når både Jahn Ivar ‘Mini’ Jacobsen og Yousef Hadaoui fra ‘Svart Humor’ på NRK1 barker sammen i utfordrende situasjoner i fjellheimen, sitter nok glosene løst hos ord-kunstnerne. Det er i hvert fall ventet å være tett mellom gullkornene.

Eller når Mia Gundersen og Vita Mashadi sloss om den eneste sminkepungen som er igjen på turen, etter tre uker i sovepose. Dette kan bli den aller beste underholdning på TV utover høsten. Vi setter vår lit til våre to favoritter til finalen, nemlig smellvakre Sana ( Iman Meskini ) fra SKAM, og Sveriges ubestridte realitykonge, Ola-Conny Wallgren. Tøffe Iman har nylig gjort førstegangstjenesten i Forsvaret og er utvilsomt bedre trent enn de fleste andre.

Sett bort fra milslukeren, Thomas Alsgaard, som i en alder av 46, trener nesten like mye som den gang han vant OL og VM-gull på bestilling, som en av Norges beste skiløpere.

Foto: Simen L. Ringen/TVNorge

Guro Fostervold Tvedten, har nok ett par ess i erme, all den tid hun er gift med vinneren av «71 grader nord», kjendisversjonen fra forrige sesong, Håvard Tvedten. En gang verdens beste håndballspiller. han har garantert visket et par hemmeligheter til sin kone, om hvordan det hele arrangeres, og vil ha en fordel av å vite viktig inside information.

Hvis Mini Jacobsen og Yousef har det i kjeften, vet vi ikke helt hvor vi skal plassere Niklas Baarli. Homsen som lenge var med i P3morgen-gjengen som samlet inn millionbeløp til veldedighet, via lange innsamlingsaksjoner på radio, og som er frekkere i kjeften enn det Frank Løke er høy på seg selv. Her snakker vi selvtillit langt utover det normale, og det gir ofte svært god underholdning. Baarli har nå gått fra NRK til radio1.

TVNorges flaggskip og programleder for «71 grader nord» i en årrekke, faktisk siden 2006, har Tom Stiansen styrt Norges tøffeste realityserie, får også med seg Silje Norendal. Snøbrettkjører med seier i vinter X-games hele fire ganger. Hva Silje gjør på en snowboard, ville du brukt et helt liv på å klare. En tøff og sterk, ung kvinne som kan komme langt i denne konkurransen. Den eneste av deltagerne som fortsatt er aktiv i sin idrett.

«71 grader nord» krever sin mann eller kvinne. En hel haug med deltagere, særlig mennene, trakk seg én etter én i forrige sesong. Utfordringene, oppgavene og konkurransen er svært krevende. Det skal klatres, padles, svømmes, sykles og løpes. Det er ikke alltid mye mat tilgjengelig og lite søvn kan man bare venne seg til med det første. Noen blir utslått av konkurransen, andre trekker seg grunnet skader, hjemlengsel eller utmattelse.

Kun seks kvinner har vunnet Norges tøffeste realityserie siden starten i 1999. Ingen kvinner har så langt vunnet kjendisversjonen. Nå Iman, har du sjansen. Vi heier på deg!

 

Kilde: VG.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.